Türknet sağlayıcımla twitch.tv ye bağlanamıyorum

Arkadaşlar ilk kez karşılaştığım bir sorunla ilgili bilginizi almak istedim. Farklı bir ile taşındığımdan TurkNet’le de herhangi bir sorun yaşamadığımdan yeniden TurkNet abonesi oldum. 3 aydır bir sorun yokken son 1 aydır bazı sitelere giremiyorum. ( twitter ve twitch mesela). Mobil veriye geçtiğimde bir sorun yaşamıyorum. Elimde iki adet pc, telefon ve tv var 4 cihazda da aynı sorun mevcut. Telefonumun wi-fi ile denediğimde bir sorun olmuyor. Dün TurkNet 'e durumu ilettim öncelikle bana sitelerin sunucusundan kaynaklanıyor dediler. Ben de sitelerin çok büyük siteler olduğunu ve genelde böyle bir sorun olmadığını belirttim. Cihazınızda sorun var dediler, ben de farklı veri kaynağı ile bağlabildiğimi gösterdim. Daha sonra beni yazılım birimlerine aktardılar onlar da ping ve tracert testi istedi. Ancak siteye ping gitmiyor.
Mobil veriye geçip denediğimde bağlantı görünüyor cmd üzerinden de.Sizce sorunum nedir ve nasıl çözebilirim. İyi forumlar

online işlemlerden güvenli internet açıkmı diye bak kapalı ise cloudflare warp indirip dene birde hocam düzeliyorsa ip bloğunda sorun olabilir.

Selamlar @Isaac, hizmetiniz ile ilgili güncelleme yaptım. Tekrar kontrol edebilir misiniz?

Herhangi bir düzelme olmadı. Güvenli internet kapalı zaten

@Isaac, konuyu uzmanımıza ve network ekiplerimize 75524636 numaralı kaydınızı oluşturarak ilettim. Güncel tracert sonuçlarınızı kaydınız üzerinden ya da benimle paylaşabilir misiniz?

Zaten kaydım bulunmakta. 4 gündür ilgilenmiyorlar. Bugün dns ayarlarımı değiştirdim ve bağlanabildim ancak TurkNet dns’si tekrar hata vermeye başladı. Tracert ve ping sonuçlarım hali hazırda açık olan kaydımda mevcut

@Isaac Sanırım DNS kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Google DNS’leri ile test edebilir misiniz?

zaten dns kaynaklı sorunum onu ben de tespit ettim

Bildiğim kadarıyla 2 tane TurkNet’in dns adresi var.Ben de sorun yok.

modemi resetlemeyi denermisin modem kurulumu yapman gerekir tekrar ama.

@Isaac, Uzmanımızın ve network ekiplerimizin kontrol etmesi için bilgi verdim. Kontrol sonrasında size bilgi vereceğiz :pray:

Sorunum hala çözülmedi arada bir tracert ve ping testi isteniyor yolluyorum aynı şekilde devam ediyor.

Siz yine de güvenli internet seçiminizi TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden açıp yeniden kapatın. Sorun devam ederse TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden ipv6 hizmetinizi ipv4 ile değiştirilmesini talep edin.