TürkNet Rekor Tazeledi

Az önce %90 loss vardı. Ftth abonesiyim rekor.

internet çöktü herhalde siteler çok yavaş açılıyor

TurkNet iyice cortladı yaw. Çalışanlarının kalitesizliği ve yetersizliği mi dersin, altyapı planlama ekibinin saçma sapan kararlar alması mı dersin, yerleşik operatörden korkup iş yaptıramayanları mı dersin.
Bir yeri yapıyor bir yeri bozuyor çalışanları. Bilmiyorsa bir çalışan yapmayı yaptırma kardeşim bırak işin ehli ve aklı çalışan birileri yapsın yada çalışanını denetle.
İnan bana mesela özellikle btk kayıtlarını inceleyip sorunlara baksalar bile yöneticileri hangi çalışanı işi bilmiyor hemen anlar.
Ben yaklaşık 50 kullanıcıyı türknetli yapacaktım ama vazgeçtim çünkü gün geçtikçe kötü bağlantılarım çoğalır oldu. Benle beraber de yüzlerce kişi bu sorunu yaşıyor yani.

2 Beğeni

Yurtdışı çıkışlar gitti. Sanırım genel.

Katılıyorum. 1 günümü yedi şu an. Sağlık olsun , umarım düzelir.

Turknetin gerçekten bir esprisi kalmadı, eskiden taahhüt ve akk olmadığı için kullanıyordu şimdi neredeyse tüm issler bunu yapıyor. Bir de üstüne şimdi bu çökmeler, ping sıkıntıları vs. sorunlar başladı.

Yahu bende diyorum neden böyle internet. Netflix eziyet çekiyor.

1 Beğeni

Ben örnek veriyorum planlamadan sorumlu olsaydım öncelikle her sokaktan en bilgili kişiyi bulurdum sadece tek kişiye sorardım soracağım soruda şu olurdu;
Genel olarak millet ne kadar fatura ödüyor?
Ne hız alıyor?
Bu şekil hizmet gelse bu fiyata bu şartlarla kaç kişi kabul eder?
Sokak dediğin en az 50 hane olur. Yaklaşık olarak da her biri en az 70-80 tl fatura öder ve aldıkları hizmette bellidir %99 u 100 mbps alamaz hatta %75 i.
Ama neredeyse aynı parayı öder.
Fiber kullanıcısı zaten fiber almıştır başka bir firmanın fiber vermesine pek sıcak bakmaz.
Ama adsl vdsl kullanıcısı fibere açtır. Adam derki 70-80 tl ona vereceğime 100 tl ona veririm en az 100 alırım hem uploadım artar hem yayın açar para kazanırım faturamı çıkarırım der.
şimdi uploadı iyi olan kaliteli yayın açar izleyicisi çok olur. Zaten böyle olunca net faturası bedavaya gelir.
Ben mesela başka firmadan fiber alsam bu fiyata yakın rakama kalkıpta TurkNet 'e geçmem kimsede geçmez.
2-3 Gündür kontrol ediyorum Sorduğumda TurkNet personelleri henüz Fatih mahallesinde gigafiber başlamadı diyor ama o da yalan çünkü 2-3 caddesinde gigafiber hazır durumda şuan.
Fatih mahallesi dediğim yerde esenlerin fibere doyan semtlerinden biri.
Yazık valla yazık diyecek başka bişi bulamıyorum.

Duyduğum kadarı ile Türk Telekom çok sorun çıkartıyormuş. Diğer şirketlerin önünü bir açsalar ve zorluk çıkarmasalar eminim her mahalleyi delik deşik ederler.

İnan bana öyle birşey yok. İş emri vermiyor ki adamlar iş yapsın. Her iş emrinde adamlar 1 saat geçmeden geliyorlar.
TurkNet tarafından hep söylenen şu altyapınızın desteklediği en yüksek hızı alıyorsunuz =)
Port çıkışından 35 verirsen ulaşan tabiki 25-26 olur snr yüksek tabiki. Ver bakalım gazı aç bakalım vanayı da ne ulaşıyor nasıl bir kalitede geliyor gör.
Ama yok iş emri yok verilmiyorda iş emri. Duyduklarına inanma. Bak kısa bir süre sonra katogorize şekilde bir konu paylaşıcam gör bak nasıl bir çalışma şekli var.

1 Beğeni

Hmm. Ben sadece kullanıcıyım. Sağdan soldan ne duyarsak işte. İnternet devrimi gelmesi gerek bize.

Herbir iş emri TürkTelekoma bir fatura :grin:

1 Beğeni

Merhaba, kısa süreli bir sorun yaşadık. Hızlı bir şekilde aksiyon alarak sorunu çözdük. Kullanımlarınıza devam edebilirsiniz.

2 Beğeni

@EFG Esasen sorun kısmen hâlen devam etmekte. Valve’e önceden tracert testi yaptığımda 59 ms alırken şuan 66 ms alıyordum. Çıkışlarda bir süredir problem vardı zaten ancak şuan düzelmiş gibi gözükse de hâlen en azından ping artışının devam ettiği görünüyor. VDSL kullanmaktayım.