Merhaba, talebimde yer alan başlık belli. Konuyla ilgili olarak getir arkadaş sistemi öncesinde gerçekleşen kampanya değişimlerinde hak kazanımlarında işlem sağlanmıyordu. Daha sonra sistem değişti. Ancak sistem aleyhimize işlem sağladı. Üyeliğimden sayısız kayıt açıldı ve herhangi bir sorun yaşanmıycak bir sorun olursa size destek olacağız diye mtlerle sürekli kriz görüşmeler gerçekleştirilerek ticket kapatıldı. Konuyla ilgili olarak bir de ne göreyim. Bugün ilgili fatura yansıtılmış gem de haklı olmama rağmen. Bana her görüşmemizde 14-15-16 ay kaldığı sözel ve yazılı olarak iletildi. Bu noktada ilgili işlemlerin sağlanmasını ivedilikle istiyorum ve hakkım olan indirimlerin tanımlanmasını bana vaadedilen sözün tutulmasını istiyorum.
Son talep numarasını buraya burakıyorum, oradan önceki kayıtları inceleyebilirsiniz.
Son ticket no: 859 256 84
Merhaba, gün içerisinde konu hakkında sizinle iletişime geçilecektir. Süreci Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Sizi bilgilendireceğiz.
Merhaba, ben bilgiden ziyade bu noktada destek bekliyorum. Defalarca talep açmıstım mağdur olmayacaksınız denmişti.
Hala bir geri dönüş olmadı. Bana mesai saati içinde dönüş olacak dendi. Mesai saati bitiyor…
Destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçtik, kısa süre içerisinde ekip arkadaşlarımız size ulaşacaktır.
Taleple ilgili hala bir dönüş yapılmadı. Zorla aranmak istiyorum dememe rağmen. Konu kriz. Kaale aldığınızı düşünmüyorum. Benim gibi birçok kullanıcı mağdur ancak ne hikmetse kimse talep açmamış. Ayrıca internet bağlantım nedense bugün 10defa gitti takep açıldığı için. Bilmem anlatabildim mi. Saat 17.30da Sultan Hanım arayacaktı ama hala dönüş yok.
Taleple ilgili olarak sultan hanım destek kaydımı silmiş. Ne hakla?? derhal aranmak istiyorum bu nasıl bir şey ya fatura birimine aktardık diyor genel hata var diyor önceki kayıtlarda sizi mağdur etmicez diye kandırdınız şu an yapılan ne? hemen aranmak istiyorum
Merhaba, uzmanımızın dün akşam sizinle iletişime geçtiğini görüntülüyoruz. Arama talebinizi ilettik, tekrar iletişime geçilecektir.
baştan savılıyorum asla destek olunmuyor her şey abone olana kadar mıydı? kesinlikle temsilciniz fatih beyden şikayetçiyim asla destek olmadınız hakkım olanı istiyorum.
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Şikayetinizi ve konunun detaylarını ilgili birimimizle paylaştık. Gelişmeler hakkında kısa süre içerisinde dönüş yapacağız.
Son açtığım konunun onaylanmasını rica ediyorum. İlgili görseller mevcut orda da.
Aynı konudan devam ettiğimiz için buraya görsellerinizi yükleyebilirsiniz.
Buyrun görseller ekte. TurkNet sözünü tutmuyor. Arkadaşımı getir kampanyası önceki yılda kazandığım yıla esasen geçerli olması gerek. TurkNet fiyat değişti diye kazanılmış hakkı tüketiciden çıkaramaz. Ya bana vadedilen arkadaş indirimi tutarında ücret iadesi gerçekleştirin ya da haklarımı tanımlayın. Açtığım ticketlara yanıt yazamıyorum beni ara seçeneğine tıklasam dahi asla işlem sağlanmıyor temsilciniz kayıt sınırlandırıldı mesaj yazamazsınız der. Kaydı zorla kapattırılmaya itiliyorum. Saat 5.30da arama istediğimi belirttim fatih bey kaydı kapattı
bakın dün son kayıtta arka arkaya iletilen bilgiye bakın madem böyle derhal sorunum çözülsün sultan hanım hiç.bir şeklilde beni aramadan kaydı kapatıyor böyle bir şey olamaz sultan hanım farklı kayıtta farklı bilgi elif hanım farklı bilgi veriyor lütfen yetkili biriyle görüşebilir miyim artık?
Konuyla ilgili talebe işlem sağlayamıyorum talep kısıtlandıgına dair bilgi veriliyor
Merhaba, bu konuyu yakından takip ediyoruz. İlgili birimimiz gün içerisinde sizinle iletişime geçip yardımcı olacak. Mutlaka dönüş yapılacaktır.
Merhaba, ilgili talep ile detayları buradan paylasır mısınız? açıkcası artık TurkNet 'e güvenemiyorum sorun yaşayacağımı düşünüyorum.
Ekibimiz konu hakkında sizinle iletişime geçip indirimlerinizi tanımlanmıştır.