Turknet port'daki switch ile ilgili!

Merhaba arkadaşlar.

Yaklaşık 8 ay önce TurkNet hızım adsl üzerinden 75 mpbs iken (turknetin alt yapı sorgulamada) o zamanlarda 10 tl farkla 90 mpbs yükselteceğini yazıyordu bende kabul ettim ve o hızı almaya başladım.
Sonra mahalleye Gigafiber alt yapısı girmeye başladı.(aktif degil :slight_smile: ) o zamandan sonra 3 günde bir acaba aktif olmuşmudur diye sorgulama yaparken şunu fark ettim. sorgulamada alabileciğim hız hep düşüyordu. 90 mpbs’den 75’e sonra 65’e 55’e derken şimdi 50’de sabit kaldı.

Bu konu ile ilgili olarak sorunun nasıl  düzeleceğini nasıl bir yol izmemem gerektiğini tecrubeli arkadaşlardan konu ile iligili yardım istiyorum

Şimdiden teşekkürler

Merhabalar, hattınızda DSLAM kilidi olabilir fakat hat değerlerinizi görmeden veya hat değerlerinizi yorumlamadan bu kanıya varamayız. Bizimle hat değerlerinizi paylaşır mısınız?

VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 8.224 Mbps 55.943 Mbps
Actual Net Data Rate: 8.192 Mbps 55.860 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 15.3 dB 7.9 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 9.3 dBm 14.3 dBm
Receive Power: -1.6 dBm 5.9 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 10.9 dB 8.4 dB
Attainable Net Data Rate: 18.786 Mbps 54.680 Mbps

Selamlar @4EverShare, şu an kapasitenin 54.680 mbps olduğunu görüyorum. Farklı bir durum olduğunu düşünüyorsanız Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturabilirsiniz :raising_hand_man: