Turknet Ping Problemi

Yaklaşık 1.5-2 ay önce TurkNet’e geçiş yaptım ilk başlarda her şey çok iyiydi fakat şu son 1 haftadır deli gibi pingim var. LoL TR sunucusunda minimum 40 alıyorum 20 almam gereken yerde ve 100’lere çıkıp iniyor. Garip bir şekilde modemi kapatıp açtıkdan sonra ilk 10-15 dakika her şey normale dönüyor ama sonra yine aynı tas aynı hamam. Desteğe ulaşmama rağmen çözüm bulamadılar her şey normal dediler.
Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Farklı zaman dilimlerinde gönderdiğim ping değerleri fotoğraftaki gibi aydınlatırsanız sevinirim can sıkmaya başladı bu konu.

ping

dostum benim ustume tikla olusturdugum konulara gir orda bi tane internetle alakali bi konu var o ayarlari bi dene

2 Beğeni

Selamlar @mertkabil, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Kaydınızı incelemek için hizmetinize ulaşmak istedim fakat forum profilinize müşteri numarası tanımlı değil. Müşteri numaranızı eklerseniz incelemek isterim :handshake:

Merhabalar, benim hattım dada Ping sorunu var. Hız 6 bazen 26 bazen 50 bazen 170 mbps ama çok oynak. Buda Ping ve loss sorunu oluşturuyor.

Banada yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Selamlar @ertug, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :heart_hands: 59080454 numaralı kayıt üzerinden ping probleminiz ele alınıyor. Gelişmeleri yakından takip edip ekiplerle görüşme yapacağım :handshake:

Merhabalar müşteri numaramı tanımladım halen devam eden destek kayıdım var ilgilenirseniz çok sevinirim.

Tekrar selam @mertkabil, testleriniz server’a yönelik değil. Bu testlerde de sorun yok. Çünkü 3. ve 6. hoptaki pinglerin yüksek görünmesi normal bir durum. Riot ile yapılan anlaşma ile birlikte hizmetinizi arka planda inceleyebiliyoruz. İnceleme sonrasında bölgenize ya da sunucuya yönelik bir sorun olmadığı görünüyor.