Turknet Ping Dalgalanması ve kesinti

Merhabalar Amatör olarak E-Spor ile ilgileniyoruz süreli rekabçi oyunlar oynuyoruz önceden Super online kullanıyordum net hızlı ve ping değerleri iyidi evi taşıdık ve binanın girişinde Gigafiber yazısı vardı TurkNet’i deneyeyim dedim demediğime pişman oldum abi bu nedir internet daha dün bağlandı 1000 mb olunca iyidir herhalde dedim kesintisi mi dersin ping Dalgalanması mı dersin çok saçma 25-30 ping den 230-250 lere fırlıyor spreyin ortasında, bugün 6 kere kesinti oldu ve şuan tamamen internet kesildi, Dün cs 1.6 paralı Turnuva vardı kazanacağımız maçı kaybettik net yüzünden arkadaşlardan bir ton laf yedim :unamused: şimdi sözde yarın TurkNet ekibi gelecek gelsinde acaba o stabil ms değerini sağlayabilecekler mi bilmiyorum asıl önemli olan o hızdan daha önemli olan sabit ping değerleri sabit ping değeri vermedikten sonra 1000 mb değilde 1000Gb bile olsa bir işe yaramaz

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Hizmetinizi kontrol edebilmemiz için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz? Şu an kayıtlı olan numarayı kontrol ettiğimizde iptal edilmiş bir abonelik gözükmektedir.