Merhaba. Öncelikle bu konuyu @EFG (Enes Furkan Gül) abimizin okumasını rica ediyorum.
TürkNet Online İşlemler Merkezi (OİM) için taleplerim:
-
İnternet paketini kendimiz seçebilelim (Örneğin; F_16M_801k ve diğer ADSL/VDSL hız profilleri).
-
IP Türünü kendimiz seçebilelim (Örneğin; CGNAT, IPv4 ve IPv6).
Mesela TürkNet, bizlere “Aile profili” ve “Çocuk profili” gibi seçenekler sunuyor. Kendi kararımız ve isteğimiz ile, müşteri temsilcisini beklemeden, destek kaydı açmadan kısıtlı da olsa bazı seçenekler bize verilmiş ama bu durumun biraz daha genişletilmesi güzel olabilir.
Peki, avantajları neler? Mesela TürkNet’e “Kopma sorunu yaşıyorum” diyerek destek kaydı açtığınız zaman, bu şikâyetiniz Türk Telekom’a iletilir ve Türk Telekom, genelde bakım yaparken paketinizle oynayabiliyor ve daha düşük hız almaya başlıyorsunuz (Ben bu durumu çok kez yaşadım). Şimdi paketi eski hızlı haline getirmek için, TürkNet’e başka bir destek kaydı açmak ve 1-2 gün beklemek zorunda kalmak ve TürkNet çalışanlarını sırf hız profili tanımlatmak için meşgul etmek yerine, hız profillerini ayarlama imkanı biz TürkNet müşterilerine sunulursa, hem bizim hemde TürkNet çalışanlarının iş yükü azalabilir.