Türknet Öğrencilere,Öğretmenlere Yönelik Kampanya hakkında

@cemcelebiler verdiği röportajlarda özellikle öğrencilere yönelik bir kampanyanın olacağını belirtmişti, acaba yeni yılda gelecek zamla birlikte en azından üniversite öğrencilerine yönelik bir kampanya düzenlenecek mi?

Selamlar @curky, foruma hoş geldiniz. Şu an aktif olarak üniversite öğrencilerine 1 ay ücretsiz kullanım kampanyamız bulunuyor. Öğrenciler İçin İnternet Paketleri - 1 Ay Bedava — TurkNet Değerli öğrencilerimize ve eğitim kurumlarımıza fayda sağlamaya devam ediyoruz. Tam tarihi belli olmasa da bu konunun üzerinde durulduğunu belirtmek isterim.

1 Beğeni

Bu kampanya’nın arkadaşını getir kampanyasından bir farkı yok, eğer gerçekten sitenizde özel olarak belirttiğiniz gruplara yönelik bir kampanya düzenleyecekseniz farkı olmalı mesela öğrencilere kurulum ücretsiz vs gibi. Bu tür kopyala yapıştır, müşteriyi yanıltıcı kampanyalar yıllardır tekelliğinden bıktıran firmada bolca bulunmakta, gerek enflasyon etkisi, gerek bir takım ücretlendirmeler sebebiyle alanınız dar olabilir, tabii ki anlayışla karşılayacağız fakat yeni fiyatlandırma döneminde bunun göz önünde bulundurulmasını rica ederim.

1 Beğeni

Keşke ogretmenler gününde talep eden öğretmenlere de bir sürpriz olsa :slight_smile: