Türknet Nakil Sorunu

TurkNet abone numaram 186*****data yaklaşık 4 yıldır TurkNet abonesiyim daha önce bir kez nakil talep ettim 3 gün içinde tamamlanmıştı iki hafta önce yeni bir adrese taşındım önce internetimi nakil talebinde bulundum port yok dendi bu yüzden internetimi dondurmalarını istedim dondurdular ardından port açılması için bizzat Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip görüştüm yaklaşık 1 saat içinde bölgemdeki yedek portlardan birini aktif ettiler hemen TurkNet desteğe başvurdum nakil talebim onaylandı ayın 9 unda başvurdum ayın 10 da talebim kabul edilip işlemler başlatılmış bugün ayın 21’i hala nakil bekliyorum destek talebim ile ilgilenen arkadaş Türk Telekom kaynaklı bir gecikme olduğunu iletişime geçeceklerini söylüyir ama günlerdir bir ses yok forum üzerinde TurkNet destek ekibinden yardımcı olabilecek bi arkadaş var ise lütfen bana yardım etsin şu Türk Telekom benimle iletişime geçsin artık 2.5 haftadır internetim yok ben hizmeti 1 yıllık peşin fiyatına ödemiştim bir de hala nakil için aramalarını bekliyorum rica ediyorum TurkNet içinden yetkili bi Hanımefendi ya da Beyefendi benimle iletişime geçer yardımcı olursa aciliyet bildirirseniz minnettar olurum

Selamlar @Mazi, aranarak tarafınıza bilgi aktarıldı.

1 Beğeni

Efendim ben artık net bir tarih istiyorum bana net bir tarih verir misiniz bugün 16 gün oluyor bu durum ile ilgili Türk Telekom dan net bir cevap verilmemiş size ben daha ne kadar bekleyeceğim arkadaşınız ayın 20’sinde görüşme sağlamış 5 gün içinde geleceğiz demişler bu gün o randevunun 5. günü hala bir arama yok bana karşı bekliyorum ama beklemekten yoruldum artık nakil ekibiniz net bir tarih net bir bilgi de vermiyor bu böyle olmaz ki yani ben 1 ayın yarısını da geçti bugün hala mağdurum bana en geç cumaya kadar çözüm sağlamanızı istiyorum.

Tekrar selam, gün içerisinde aranarak tarafınıza bilgi aktarıldı.

1 Beğeni

Alperen Bey aynı hanımefendi beni sürekli arayıp sürekli gün atıyor beni yetkili biri ararsa çok sevinirim lütfen beni nakil biriminden gerçekten yetkili bir arkadaş arasın 18 gündür nakil bekliyorum bi çözüm alamıyorum ben lütfen lütfen lütfen tekrar söylüyorum yetkili bi arkadaş beni arasın ben ona durumumu izah edeyim bu böyle olmuyor gerçekten