Turknet modemi aldım kaç günde gelir

az önce sipariş verdim ama TurkNet genel müşteri hizmetleri olarak yavaş çalışıyor modemi de geç göndermesinler :joy:kaç günde teslim alırım İstanbul’da ikamet ediyorum daha önce alan varsa cevaplarsa memnun olurum.

Bu yangınlardan sebeb arkadaş siteden birşey aldı
İstanbuldan muglaya gidicek kargo 2 hafta gelir dediler. TurkNet değil ama :slight_smile: karo şirketi

TurkNet İstanbul’dan gönderir diye tahmin ediyorum ama bakalım

Modemi almakla hata etmişsin neyse. O kadar da söyledim sorunlu diye. Keşke yorumları forumu okusaydın. Umarım memnun kalırsın da neyse.

iptal ettim /:

https://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n16-dualband-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-p-BD804525?magaza=Vizyon%20Bilgisayar

bu modemi sipariş verdim en azından iade falan sorunum olmaz.

yanlış seçim çok yanlış

1 Beğeni

neden Dsl ac51 almadın ?

Ben pişmanım TurkNet modemden arıza olduğunda hatlarda modem sorunu olarak gösteriyor. Belkide bilerek yapıyorlar. Gelince direk iyade edin. Wifi sorunları çok oluyor modemde yazılım gümcellesenşz bile sorun oluyor. Serviste bir kere bakıyor sonra ikinci yollamada sorun yok diye yolluyor.

hocam iptal ettim ve dediğinizi aldım

https://www.hepsiburada.com/asus-dsl-ac51-dualband-dlna-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-pm-HB00000A0ZHL?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-ag-modem&isFashion=true&gclid=Cj0KCQjwu7OIBhCsARIsALxCUaOoIAhGW6p3Wg-hqs9FcGiiCqP_TC3DLK_UttMeUlg6SneCDoYk30waAkEzEALw_wcB

modem genel olarak beğenilmiş sorun olursa iade ederim ama fartkemiyor kolayca iade ediliyor satıcı pek önemli değil yani ben sorun yaşamadım hiç iade konusunda

1 Beğeni

Keenetic al dostum daha iyi
Ben tp link kullanıyorum onuda alabilirsin

Asus kullananlarıda gördüm proglemlerini. Sıkıntı çıkarmayan bi o modem var. Kaç tane modem sıkıntısı yaşayanı gördüm. Gidip satın alınan yerdeki yorumları okumakla olmuyor.

Asus candır gerisi heyecandır.
Arkadaşım kullanıyor 2 ay oldu neredeyse hiçbir sorun çıkarmadı.

2 Beğeni

hocam size güvenip aldım ben de aynı şekilde düşünüyorum arkadaşın söylediği Keenetic markasını ilk kez bu forumda gördüm asus 3 yıl birebir değişimli garantisi bile var.

Al dostum deneyimini yaşa iyi kullanmalar

1 Beğeni

keşke sizi dinleseymişim skgnkddknfnxjx

TurkNet’in modeminde kablosuz bağlantıda çok fazla sorun oluyor kablosuz olarak kullanacaksan hiç alma derim.

Merhaba gerekli güncel yazılımı yükleyerek gerekli ayarları yaparsanız sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

1 Beğeni