Turknet modem firmware

arkadaşlar merhaba turknetin sattığı zyxel modemde şuan V550ABPM5F1 sürümünü kullanıyorum sanırım en güncel sürüm bu ama bu sürümde sıkıntılar var galiba eski sürümlerden en stabil olan hangisi kullananlar bilgi verebilir mi teşekkürler.

@KASPAROV hocam siz biliyorsunuz bu konuları bakma şansınız var mı?

2 Beğeni

Merhaba
Şuan kullandığın sürüm en stabil olanı diğer sürümler daha kötü siz ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz belirtirseniz belki çözüm bulabiliriz.

1 Beğeni

İnterneti kablosuz kullanırken problem yaşıyorum mesela Spotify bazen İnternet yok diyor bazende şarkıyı çok geç açıyor instagramda falan Bi fotoğrafın yuklenmesi bile dakikalar sürüyor dns falan denedim modemi de resetleyip tekrar kurdum kablolu kullanırken problem yok ama kablosuzda problem yaşıyoruz destek kaydı açtım bana modemi güncelleyin falan dediler o yüzden sorayım dedim kayıtta gönderilen firmware eskiydi çünkü.




ip modunu sadece ipv4 olacak şekilde ayarlayın resimde görüldüğü gibi çünkü ipv6 bu modemlerde yazılımsal olarak çalışmıyor çalışmadığı içinde wifi ağına bağlanan cihaz hem ipv4 hemde ipv6 dan ıp almaya çalışıyor ipv6 da çalışmadığı için de durmadan ipv6 dan internet almaya çalışıyor dediğim gibi ayarlarsanız sorununuz büyük ihtimal ile düzelecektir bide ek olarak wifi stabil olması için 2.4G ve 5G wifi ağlarının isimlerini birbirinden farklı koyarsanız kopma ağ görmeme gibi sorunlarının önüne geçmiş olursunuz.Kullandığınız sürüm son sürüm TurkNet versiyonunda daha günceli yok şuan.

Güvenli internet açıksa onuda kapatın.

1 Beğeni

Söylediğinizi yaptım WiFi adlarını zaten ayrı kullanıyorum sonucu önümüzdeki günlerde paylaşırım yardımınız için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Kontrol ettim zaten kapaliymis cevabınız icin teşekkür ederim.

Hocam söylediğinizi yaptığımdan beridir problem yaşamıyorum sorunum çözüldü tekrardan teşekkür ederim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu çözümü işaretleyip konuyu kapatırsanız sevinirim.

2 Beğeni

103 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.