Türknet Mobil Uygulaması

Türknetin mobil uygulamasında oturumu açık tut seçeneğini işaretliyorum. Uygulamadan çıkıp tekrar giriş yap denediğimde, bir sorun çıkmıyor. Fakat aradan bir süre geçtikten sonra tekrar giriş yaparken yine tc kimlik ve şifre soruyor. Bu sorun Uzun süredir mevcut. Ne zaman çözülecek ?

2 Beğeni

Selam, ileri ki güncellemeler de düzelir diye düşünüyor ve net bir tarih bilmiyorum…

1 Beğeni

Aşağı yukarı 2 aydır bekliyorum. Güncelleme geliyor sorun aynı, yine güncelleme geliyor yine aynı sorun. Üst yetkililere bildirme şansınız var mıdır ?
Babam çalıştığı için her defasında ulaşamıyorum. Eve gelmesini bekliyorum.

1 Beğeni

Aynı durumdan bende sıkıntı çekiyorum güncelleme beklemekten başka çare yok gibi

1 Beğeni

Merhabalar, ben bu konu hakkında sizlere detaylı bilgi verebilmek için durumu yazılım ekiplerimize sordum. Geri dönüş aldığım zaman size bilgi vereceğim.

3 Beğeni

uzun zamandır kullanması zor ve kötü bir uygulama idi. son 2 sürümde de açıkçası artık zor veya kullanışsız değil, daha da beteri olarak saçma dandik bir uygulama haline geldi.
bunun yanı sıra, yazılımcıya sordum mesajını girip konuyu çözüldü şeklinde işaretlemek de anlaşılır gibi değil. çünkü konu henüz çözülmemiş.

3 Beğeni

Arkadaşın dediğine katılıyorum. Türkiye’de internet hızı olarak TurkNet en üst seviyede olsa da bu mobil uygulama hiç yakışmadı size. Biraz kendinizi övmek yerine hatalarınızı gidermeye çalışırsanız çok daha üst seviyeye varır TurkNet.
Mobil uygulama 2-3 aydır çok berbat. Sürekli çözülecek çözülecek, hiçbir gelişme yok

2 Beğeni

Katılıyorum uygulamanın yıldızı 2.1 arkadaşlarıma TurkNet 'i öneriyorum puanından dolayı bağlatmak da kararsız kalıyorlar

1 Beğeni

Konu güncel. Çözüme ulaşmadı.

Konu güncel. Umarım düzeltirsiniz ?

Güncel olduğunun farkındayım. Ben bu istekleri dosya halinde OİM yazılım ekibimize ilettim. Güncel bilgi aldığım zaman ve yapılması planlanan işlemlerin sırasını öğrendiğim zaman sizlere dönüş yapacağım.

1 Beğeni

Sorun devam ediyor mu kontrol eder misiniz?

1 Beğeni

SMS ile giriş kaldırıldığı için sorun çözülmüş gözüküyor.

1 Beğeni

Evet sms kaldırmışlar. Orda bi hata vardı sanırım.

Bu arada daha önce alperenatici ye de yazmıştım, şifre kısmında bir güvenlik açığı var, düzeltilmesi gerek

TC doğru olduktan sonra şifrenizi ister büyük harfle yazın, ister küçük harfle, ister büyük - küçük karışık her şekilde TurkNet Online İşlem Merkezi e girebiliyorsunuz :smiley:

3 Beğeni

Bunu nasıl tespit ettin arkadaş :grinning:. Dolandırıcılar bunu sevdi…

2 Beğeni

:smiley: Gerçekten tebrik etmek gerek.

1 Beğeni

Şifremi tam hatırlayamadım, aslında karakter olarak hatırlıyordum ama büyük mü küçük mü tam hatırlayamadım. Sonra bir baktım karakterler ve sıralaması doğru olduktan sonra her türlü giriş oluyor, büyük küçük ayırt etmiyor :d

şu anda sorun çözülmüş, 3-4 gündür sorunsuz giriş yapabiliyorum. teşekkür ederiz.

2 Beğeni