TürkNet Mobil internet ne zaman gelebilir?

Merhaba. TurkNet gerçekten de mobil internet hizmeti sunmaya başlayacak mı? Ben yıllar önce bu fikri forumlara iletmiştim. Sanırım TurkNet yetkilileri, benim fikirlerime kulak veriyor gibi. Ben, 2018 yılında TurkNet ileride 1000 Mbps simetrik fiber sunabilir diye bir video çekmiştim. Bu konudan bahsetmiştim. Şu ana kadar TurkNet ile ilgili söylediğim ne kadar şey varsa hepsi gerçek oluyor fakat bunların hiçbirine ben henüz sahip olamadım ne yazık ki.

TurkNet’e bu fikri verdiğim için gururluyum… İşte eskiden açtığım konu! TürkNet kotasız 4.5G mobil internet tarifesi hakkında... | DonanımHaber Forum

Kimse bana inanmadı, ama ben TurkNet’in yapacağından emindim! Birisi zamanında bana şöyle demiş; “Fazla flim izleme iyi değil git derslerine çalış.”… Film mi? Gerçek oluyor! Gerçek! :smiley:

Asıl sorum ise, TurkNet Mobil internet ne zaman gelebilir? Bu açıklama doğru mu?

Kotasız olabilecek mi? Türk Telekom’un baz istasyonlarını mı kullanacak? Sınırsız mı olacak? Uygun fiyatlı ve kotasız olabilecek mi?

tt altyapısı kullanılacaksa hiç gelmesin daha iyi

1 Beğeni

Türk Telekom’un 4G LTE baz istasyonları fena değil bence. En azından benim bölgemde gece saatleri 140 Mbps görüyor mobil internette. :confused: Vodafone desek o tamamen çöp. Vodafone ile çok yavaş hızlar görenler varmış. Turkcell desek, harika ama sadece büyük şehirlerdeki baz istasyonları iyi diye biliyorum. Didim gibi küçük ilçelerde yine Türk Telekom’un baz istasyonları iyi galiba?

140 görüyorsan iyimiş. ben şehirmerkezindeyim 3mbps yi göremiyorum. sırf bu yüzden vodafone a geçmiştim. tabi o da kötü ama en azından youtube da video izleyebiliyorum. en iyisi turkcell o da pahalı. kendi altyapısı olmayacaksa ki öyle olacaktır hiç girmesinler bu işe.

Ama en azından kotasız olur. Böylece fahiş fiyat ödemeyiz ekstra kota almak için… Yine kazançlı çıkarız.

senin için mantıklı ama eminim benim gibi olanların sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. kullanamadığım internet bedava olsa da bi anlamı olmuyor maalesef.

1 Beğeni

Yinede TurkNet Mobil internet firmalarından birisiyle anlaşmalı bence. Kotasız olması yinede, kotalı olmasından iyidir.

1 Beğeni

TurkNet 5g ihalesine %100 giricem demedi ayrica ihale seneye 2022 ihalede bant lari alsa bile bu sistemi oturtmasi 24 25 i bulur bile O yuzden cok ümit lenmeye gerek yok en asagi 2024 ten önce bu sistem olmaz

Kısaca;

  • TurkNet, 5G mobil operatörlerinden olabilir. (Şartlar uyumluysa)

  • Müşteri hizmetlerine, WebChat veya anlık görüşme ile arıza, işlem gibi kayıtların takibi yapılacak. (Çalışmalar devam ediyor…)

  • Hızlı abonelik işlemleri için dijital ortamdan abonelik işlem çalışmaları devam ediyor…


İleri görüş önemlidir ve fikirlerin çoğu kullanıcının isteyeceği ve aynı zaman da bazı kullanıcıların bunlara TR şartların da “imkansız” gözüyle bakması gibi bir durum da oluyor ve bunun gibi gelişmeler bu tarz önyargıları yıkıyor. İnanıyorum ki, senin gibi bir çok kullanıcı vardır. Bu tarz, düşünceleri söylemekte, getirme hissiyatında olanlar. Teşekkürler Erdem ve senin gibi düşünen kullanıcılara. :slight_smile:

2 Beğeni

İnternette kendi ayakları üzerinde dursunlarda hele mobil’i kalsın TT’nin baz istasyonlarını kullanaraktan geleceklerse Bimcell vs gibi gerek yok.

internette de türk telekomun alt yapısını kullanıyordu ama ttnet 50 gb akk uygularken bu adamlar ilk aşamada 250 sonra komple kaldırdılar ve şimdi kendi alt yapılarını döşüyolar

1 Beğeni

Hizmet memnuniyetine bak sen ağam.

ben 5. seneme giricem ttnetten yüz bin kat iyidir memnunum yani

Her depremde patlayan mobil sistemi var, 5G değil 50G olsun. 100 MBPS hız değil 1000 MBPS hız versin mobilde hiçbir anlamı yok, en ufak depremde bile mobili kullanamıyorsak bu kadar şatafata gerek yok :slight_smile:

1 Beğeni