TurkNet mesh cihazı

TurkNet’in belli kullanıcılarına 1 aylık deneme süresince ücretsiz sunduğu ve olumlu geri dönüş alınırsa satışa sunmayı düşündüğü mesh sistemi.
Siz ne düşünüyorsunuz.




1 Beğeni

Gigabit internet mi verecek yoksa kendi modemimizden internet alacağız ?
Yani TurkNet internet verecek mesh sistemi mi olacak ?

Keşke biz de deneyebilsek .d

1 Beğeni

Merhabalar, şu an test aşamasında olan bir süreç… Belirli lokasyonlarda performans sorunu yaşayan müşterilerimizle birlikte yaptığımız bu testlerin sonuçları doğrultusunda iyi bir verimlilik seviyelerine ulaşırsak satış aşamasına geçeceğiz.

3 Beğeni

Mesh wifi ağı için kullanılacak bu cihazlarla evdeki wifi ağını genişletmek ve özellikle büyük ve çok katlı dairelerde verim sağlamak için kullanılır.

3 Beğeni

Yani modemden Türk Telekom altyapısıyla internet alıp yayılacak mesh sistemiyle. TurkNet ayrı bir wifi sistemi kurdum sanmıştım :smiley:

Aynen ana modemdeki internet bu cihazlarla sinyalin erişmediği uzak odalarda wifi kalitesini güçlendirecek.

2 Beğeni

Anladım. Teşekkür ederim. Ev zaten küçük olduğu için sinyal sorunum yok. Zaten Telefon hariç tüm cihazlar(Televizyon dahil) kablolu kullanıyorumBüyük evler villalar için ideal bir çözüm. Zaten Keenetic Extra DSL çekim gücü süper.

4 Beğeni

Günümüz teknolojisi için TurkNet’in ayrı bir wifi sistemi kurması zor :frowning: Ama imkansız değil… Bu zamana kadar yapılmaz denilen neleri yaptık :pray: İlerleyen zamanlarda neden olmasın :thinking:

2 Beğeni

Ben de katılıyorum. Wifi 6 teknolojisi ve sağlam routerlarla her sokağa 1 gigabit internet verilebilir. :smiley:

İhtiyacı olan kullanıcılar olacaktır elbet kullanan olur. Bizler gerektiğinde kendimizde kurabilsekte bu kadar üzerine düşüp zahmete girmeyecek kullanıcılar için güzel bir hizmet

1 Beğeni

Hiç olmasa daha iyi olur tek güçlü modem ile çözülebilir. Wifi 5 dalga 2 yada wifi 6 olmadıktan sonra mesh sistemler çok performanslı çalışmıyor (Keenetic hariç tutuyorum) . Her malın bir alıcısı vardır tabi oda ayrı bir hikaye.

2 Beğeni

Şahsen fikrimi söylemem gerekirse ben evimde Keenetic extra dsl + Keenetic extra router ile mesh sistemimi kurdum şahane bir deneyim. Zaten hali hazırda extra dsl tek başına yeterliyken ben mesh sistemini deneyimlemek ve evin her noktasında 5Ghz bağlantı kullanmak istedim ve iyiki almışım diyorum çok memnunum.

1 Beğeni

Selamün Aleyküm

Şu projeler çok güzel. Özellikle guifi.net başarısı kanıtlı. İspanya’nın Katalonya özerk belgesinde çoğunlukla bu altyapı kullanılıyor.
TurkNet’in böyle bir yapıya dahil olduğunu düşünmek bile heyecanlandırıyor😍

guifi.net
freifunk.net

1 Beğeni

Bu öyle wifi hizmeti değil hocam. Bu yalnızca wifi mesh cihazı. Yine dsl bağlantısı kullanılıyor anlayacağınız. Atıyorum dubleks eviniz var. Modem giriş kattaysa bu router’a bağlayıp 2. kata bu cihazı koyarsanız sıkıntısız internet keyfi yaşarsınız.

2 Beğeni

Mesh sistemi çok güzel bir proje. uygun fiyatlı olursa bende tercih ederim.
Özellikle airties ürünleri seçildi ise memnun kalmamak elde değil :slight_smile:

1 Beğeni

@EFG bu sistemin durumu ne satışa ne zaman acilcak acaba

2 Beğeni