Türknet kuruluma gelmiyor

14 gün önce internet için TurkNet 'e başvurdum ancak kurulum ekipleri eve geldiğinde modem ip almıyor sorunu var ekipler gelip bakacak dedi ve tam 2 haftadır internetsizim. Hiç kimse gelmedi ve hala bunu söylediğimde arayıp gelecekler diyorlar ama gelen giden yok. Çok övdükleri için TurkNet almıştım ancak 2 haftadır mağdur durumdayım. Şimdi gelmezlerse iptal etmeyi düşünüyorum.

Selamlar @CanXer, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz memnuniyetle yardımcı olayım :innocent:

hakkımda kısmına yazdım numaramı alperen bey

Konuyu ilgili birime aktardım. Öncelik ve hassasiyet talep ettim. En kısa sürede işlemleriniz tamamlanacak :innocent:

Genelde size TurkNet tarafından verilen özel kullanıcı adı ve şifre modem arayüzünde ilgili bölüme yanlış yazıldığında veya yazılmadığında bu sorun oluyor.Modem arayüzünden ilgili bölümü kontrol edin.TurkNet uygulamasında size verilen şifreyi ve kullanıcı adını bulabilirsiniz.Elinizde başka modem varsa onla test etmenizi önericem.Herşey doğru ve uyuşuyorsa sizlik problem yok demektir.Eğer altyapı Türk Telekoma ait ise de TT sunucularında doğrulama gerçekleşmediği için bilgileriniz de TurkNet 'e ulaşmıyordur.Altyapı sahibi kimse onların tarafınca sorun çözülmedikçe kime geçerseniz geçin sorununuz devam edebilir.Kurulum düzgün yapıldıysa ve saha dolabında sorun yoksa ekibin gelmesine bile gerek yok teknik ekip uzaktan bile çözebilir bu durumu.İş altyapı sahibinde bitiyor.

merhaba öncelikle teşekkür ederim. diğer sorum modemin ip almaması modemle veya modem arayüz ayarlarıyla alakalı olabilir mi?

Modem, kurulum ve iç tesisat ile alakalı olabilir. İç tesisat kullanıcı sorumluluğunda olduğu için tarafımızdan ücretli destek veya bir elektrikçi yardımıyla ilgili alanları kontrol ettirebilirsiniz. Mümkün ise öncesinde farklı bir modem ile test edebilirsiniz.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.