TürkNet kurulum ücreti alıyor mu?

Hali hazırda kullandığım taahhütlü bir internetim var(Kablonet) ve taahhütü bitmek üzere, başka ISS’lerden geçerken kurulum ücreti alınmıyormuş diye duydum ve aslında başka bir ISS’den geçeceğim ama mevcut ISS üyeliğimi iptal ettikten sonra geçeceğim, yani başka ISS’den geçiyorum ama aslında sıfırdan internet bağlatıyormuşum gibi duruyor. Kurulum ücreti ödeyecek miyim, evetse bu ödeme nasıl oluyor?

Zaten farklı bir altyapı olduğu için bildiğim kadarıyla kurulum ücreti ödeyeceksiniz. Arkadaşını getir davet kodu kullanır iseniz bu kurulum ücreti amorti olabilir 6 aylık fatura boyunca :neutral_face:

Kurulum ucreti ne kadar? Kod bulabilirsem denerim…

Gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Turknet Kurulum Hizmeti

Selamlar, forumdaki herhangi bir üyeyi seçip profilinden davet koduna erişebilirsiniz :handshake:

3 Beğeni

Şimdi size kendi surecimi aktarmak isterim.

Ben halihazırda bir interneti kullanırken memnun değildim ve TurkNet e geçmeye karar verdim. Kendime ait modemim vardı. Taahhutumun bitmesine 2 ay kala başvurdum ve TurkNet e başvurdum aynı zamanda yetki verdim mevcut sağlayıcı ile hiç ben iletişime geçmedim onlar benim yerime iptal islemini yaparak UCRETSIZ TurkNet e geçişi 2 gün içinde sağladılar.
Bana kullanıcı adı şifre geldi ve modeme girdim. Yani modemi bile kapatmadan TurkNet geçtim.

Diğer internet saglayicisina 2 aylık tahhut masrafını ödeyeceğim ve faturayı TurkNet 'e göndereceğim onlarda 240 di galiba o kadara kadar bedeli karşılıyor 6 aya bölerek 240 i faturamdan dusecekler.

Sizin bir modeminiz yoksa ona masraf çıkar. Teknik bir sıkıntı yoksa siz kapattirmayin TurkNet ücretsiz hallediyor.

1 Beğeni

Kablonet kullandığım için kendim halletmek zorundayım maalesef, altyapısı farklıymış bu yüzden direkt geçiş olmuyormuş. Kablonet aldığınızda yanında tv kutusu cart curt da geldiği için normal internet kapattırma gibi olmuyor, sözleşmeme göre modemlerini geri iade etmek zorundayım zaten. Uzun lafın kısası benim sürecim ile sizin süreciniz temelde ayrılıyor o yüzden kendim uğraşmak zorundayım. Sürecinizi paylaştığınız için sağ olun :slightly_smiling_face:

Anladım hayırlısı diyelim o halde :slight_smile:

Kod kullanmak bır yana müşteri temsilcisi ile yaptığım gorusme ile tarafımdan kurulum ücreti alınmadı. Muazzam bir şirket :100:

Hocam zaten başka ISS’lerden geçiyorsan almıyorlar.

Ben başka İSS’den geçiş yapmadım yalnız.