Turknet Kurulum(kurulamama) hizmeti

Dün arayarak bugün için kurulum randevusu oluşturulmuştu ama TurkNet tekrardan arayıp sanki daha önce konuşmamışız gibi yarına(cumartesi) kurulum ekiplerini yönlendireceğiz uygun musunuz dedi. Bugün için zaten randevu oluşturulduğunu söylediğimde arayan kişinin haberi yoktu(nasıl olur da bir müşteri temsilcisi diğer bir temsilcinin oluşturduğu randevuyu göremez,garip) sizi tekrar arayacağız kontrol edip dedi ve hala aramadılar.

Özet olarak bugüne randevu verilip ne gelen oldu ne de randevu olduğunu söylememe rağmen tekrar dönüş yapan oldu.

Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olacağım. Müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden yazar mısınız?

Tekrardan bugün arayıp bu sefer pazartesi için oluşturdular. Arayan kişinin yine haberi yoktu. Pazartesi gelmezler ise size özelden yazarım.

Selamlar @Nberty, müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilirsiniz. Bunu yalnızca yönetim görebilir. Bu şekilde hizmetinize daha hızlı ulaşıp işlem yapabiliriz :heart_hands:

Merhaba, numarayı profilime ekledim. Bugün ekip geldi modemi kurdu ancak apartandaki kutuda sinyal alınamadığını söyledi ve kurulan modemi alarak gitti başka bir ekibin apartmandaki kutuya sinyal vermesi için gelmesi gerektiğini söyledi. Bu durumla ilgil yardımcı olur musunuz?

Sizin için ekiplerle iletişime geçtim. Sinyal sorununun çözülmesi adına adresinize ekip yönlendirilecek :raised_back_of_hand:

1 Beğeni