TurkNet kullanıcısı olarak VDSL'den FTTH'ye geçmek

adresini yaz ve o resmide at görsün geçirirler. geçirmiyorlarsa alperenatici ye müşteri no ve destek no resmi at geçirmesini ister.

1 Beğeni

Bize attığınız resmi online işlemlerden network ekibine atınız. Bir de konunuzun forum linkini atın. Yardımcı olacaklardır. İptal etmenizi gerektiren bir durum yoktur.

Bina kaç daire hocam birde şehir neresi?

Arkadaşlara katılıyorum. İptal ettirmeyin hemen, SS sorgulamanızı paylaşın Temsilciyle yine bir sorun olması durumunda özelden abone numaranızı bekliyor olacağım…

2 Beğeni

Arkadaş günlük 8 mesaj limitini doldurmuş cevap veremiyor.

1 Beğeni

@Baran bi el atı ver yazsın

Türktelekomun sitesinden altyapı sorulama yaptığınızda “bu adreste hipernet” bulunmakta yazıyor mu

Profili güncelledim düzelmiş olması lazım.

1 Beğeni

Yazabilirsin artık :pray:

Herkese tekrardan selamlar, herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yardımınız çok işime yaradı ve süreci şimdilik dönüşüme getirebildik. Bundan sonrası beklemek. @CKLasT @HCS @TworA @atagul98 @Axoy64

Profili güncellediğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. @Baran

Süreç karmaşık gibi görünse de aslında çok basit.

VDSL’den FTTH’ye yani Fiber’e geçerken yapmanız gerekenler ;

(Eğer ki TurkNet kullanıcısı iseniz)

1- Destek Kayıt - Kampanya , Paket değişimi kısmından destek kaydını oluşturuyoruz.

2- İçerisine Binanızın hazır olduğuna dair Altyapı sorgulama ekran görüntüsü ve adresinizi belirterek ; Sadece fiber’e geçmek istediğinizi yazıyorsunuz.

Bu kadar sonrası sadece beklemek… Şimdiden herkese geçmiş olsun.

@teyos000 Hocam, yok türk telekomdan da teyit etmiştim her yerde fiber altyapısı olduğunu belirtiyordu. Bunu zaten TT Müdürü ile haletmiştik kendisi beni arayıp altyapının aktif olduğunu belirtmişti. O yüzden bu sitemlerim ve bi an önce başlatma isteğim malum TT … Ne olacağı belli olmaz :stuck_out_tongue:

Not: Kusura bakmayın biraz geç cevap verdim anca gelebildim eve :roll_eyes:

3 Beğeni

Önemli değil. Her zaman buradayız. Bir sorun olursa yazarsınız.

Bence iptal ettirme yeni abonelikde kurulum parası ödeniyor bildiğim kadarıyla hem internetsiz kalırsın bu süre içinde. Geçişte kurulum alınmıyor, internetsiz de kalmıyorsun.

1 Beğeni

İptal ettirmeden işlem sağlanacakmış. Yazıya bakarak bu yorumu çıkardım.

1 Beğeni

Bu şekilde buradan anladım.
@Axoy64

İptal ettirmeden işlem sağlanacakmış. Yazıya bakarak bu yorumu çıkardım.

+1 Aynen öyle. :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

Gayet bilgilendirici bir yazı olmuş merak eden kullanıcılar kolayca bilgi sahibi olabilirler.

Rica ederim, iyi günler dilerim :hugs:

3 Beğeni

Sorunum çözülmüştü ama biraz önce internet bi gitti gelmek bilmiyor… DNS hatası alıyorum yardım edebilecek bir yiğit var mı :smiley:

Ben geçtim memnunum hayırlı olsun güle güle kullan oimden talepte bulunuyorsun

Yazdım bakalım dönüş ne zamana olur artık göreceğiz… :face_with_monocle:

IPv6 ya dahil olduğumuz bildiriliyor mu ya da kontrol edebileceğimiz bir yer var mı ? Dahil olup olmadığımızı ?!

Son olarak kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bu TurkNet Online İşlem Merkezi dekini nasıl yapabilirim ?

Bildiriliyor, oimdeki kullanıcı adın abone numarandan başka bir şey olmuyor o sabit.