Türknet Kopma

Vodafone H300S modemi kullanıyorum. Yaklaşık 6 aydır TurkNet müşterisiyim. Bağlandığı günden beri her gün 3 4 kez internetim kopuyor. Modemi iki kez yeniden başlatıyorum öyle düzeliyor fakat son 2 3 gündür kopmalar aşırı derecede artmaya başladı. Nasıl çözebilirim bunu?

Altyapı sorgulaması yaptığınız zaman tahmini hız ve santrale olan mesafeniz ne kadar gözüküyor?

O nasıl oluyor peki yardımcı olur musunuz?

Tahmini hız 50, santrale olan mesafe 2.5 km

Sorgulama esnasında bir hata olduğunu düşünüyorum 2.5 km üzerinden bu hızlar verilemez. Paket değişikliği yapmak için buradan kayıt oluşturup temsilciye paket değişim talebinizi iletebilirsiniz.

Paket değiştiremiyorum. En uygun altyapıyı kullanıyorsunuz diye birşey diyor.

Mesajıma eklediğim link üzerinden tıkladığınızda destek kaydı oluşturma sayfası geliyor olması lazım eğer gelmiyorsa Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - İşlem - Paket / Tarife / Kampanyamla İlgili Destek İstiyorum - İnternet paket değişikliği menüsünden işlem yapabildiniz mi? - Hayır - Destek Kaydı Oluştur bu adımları izleyerek destek kaydı oluşturabilirsiniz.

2 Beğeni

Santral mesafesi bilgisini nereden aldınız?

Merhaba @mertcanilikhan, bu konuda @Baran size söylediği adımları izleyerek bize ulaşın lütfen. Arkadaşlarım size konu ile alakalı geri dönüş yaparak bilgi vereceklerdir.

Denileni yaptım. 75 mbit olan hızım 50mbite düşürüldü ama kopma yine devam ediyor.