Turknet IP ve DNS sorunu

Ip Sorunu: Haftada bir kaç kez dsl ışığı var ama internet ışığı birkaç dakika gidiyordu Turknetten merdiven altı bir internet sağlayıcıya geçtim Turknette yaşadığım ip sorununu bir kere yaşamadım. Bu sorunun cgnat yüzünden kaynaklandığı düşüyorum ip dağıtırken bir sorun oluşuyor olabilir. Şimdi diyecek olursanız şuanki sağlayıcında cgnat yok mu var ama şöyle bir şey var adamlar 3 aydır aynı ip numarasını veriyor galiba ellerinde tek adet ip numarası var. Modemi defalarca açıp kapamama rağmen aynı ip numarasını alıyorum bu da anonimliği öldürüyor. Şimdi tekrar TurkNet’e dönmeyi düşünüyorum, ipv6 kullanarak bu sorunu aşabilir miyim yoksa başka sorunlarıda beraberinde getirir mi?(forumdaki ipv6 sorunları - “keeper hopper dsl” modemim var)

DNS sorunu: Arada Turknette modemde ve windowsta ip değiştirdiğim halde standart TurkNet dns sunucularını kullanmama rağmen internete girmiyordu bende dns değiştirip internete giriyordum. Şuanki internet sağlayıcım DNS sunucusuna sahip değil google dns adresini(8.8.8.8 ve TT) basıp geçmişler.

Ipv6 ile Turknette tekrar geçsem su sorunları yaşar mıyım?

Selamlar @berkxy, IP ile alakalı belirttiğiniz kesintilere sebebiyet verecek genel bir arıza durumu söz konusu değil. Standart DNS adresleri ile sorunsuz kullanım sağlayabilirsiniz.