Arkadaşlar merhaba daha önce bu konuyla alakalı problem yaşayan oldu mu?
Şu şekildr izah edeyim 01.11.2023 tarihinde TurkNet’e aboliğimi oluşturdum ertesi gün telekomcular tarafından kurulum yapıldı ve internet hizmetim açıldı ama o günden bu güne 10 dakikan fazla internete giremiyorum modemde ya 2 dakika sonra internet bağlantısı kesiliyor ya 10 dakika birkez 25 dakika kadar internet kesilmemişti çok umutlanmıştım.ama sonuç yine aynı sürekli kesiliyor.Bende defalarca arıza kaydı oluşturdum ve en son TurkTelekom saha ekibi arkadaşım evime giden kabloyu degistir demesi üzerine elektrikçiyi aldım geldim kablonun testini yaptılar kablo sağlam dediler.Servis ücretini verdim gönderdim elektrikciyi.
Daha sonra aldım Modemimi ve kısa yarım metre ethernet(cat6) kablomu binanın içindeki switch’in yanına indim.Modemi prize bağladım yarım metrelik cat6 kablomuda bir ucunu modemin wan portuna bir ucunu switch’in benim daireme giden 18inci portuna yani eve giden kabloyla ilgi alakasını kestim. Ve modemin başında beklemeye başladım tam 9 dakika sonra aynı evdeki gibi internet kesildi tekrar bekledim geldi 10 dakika sonra tekrar gitti.
İşin özü şu 11 gündür bu sebepten internete bağlanamıyorum.Gelen telekomcu arkadaşıma bu durumu anlatıyorum.Bana verdiği cevap sen sistemin arka yüzünü bilmiyorsun eve giden kablonu değiştir.Yahu ben eve giden kabloyu kullanmadanda yarım metrelik kablo bağladığımda sorun aynı diyorum sen diyo ip nedir biliyor musun?
Kardeşim bunun için ip domain mac vs bilmeye ne gerek var? Mantık yetiyor zaten… Sorun evime giden kabloda olsa yarım metrelik kabloda da aynısını yapıyor ? Swich direkt interneti kesiyor.Sorun ya modemde modem ara ara wan bağlantısını kesiyor yqda kardeşim swichin bana ayrılan portunda bunu gelen arıza ekibi beni dinlerse sorunu çözecekte işi yokuşa sürüp duruyor.
Daha önce aynı sorunla karşılaşan var mı?