Turknet İnternete Bağlanamıyorum ( DSL Ve İnternet Işığım Yanıyor)

Arkadaşlar. TurkNet’ten internet kullanıyorum. Bu hafta 2 defa aynı sorun ile boğuşuyorum. İlk sorunu destek kaydına istinaden arayan müşteri temsilcisi hattı güncelliyorum diyerek statik ip değişmi yaparak (statik ipadresimimin değişeceğini belirtmedi) sorunu çözmüştü ama bu son sefer oluşan aynı sorun için sadece ilgili birime kayıt açtılar.

Sorunum şu. Modemde tüm ışıklarım yanıyor dsl ve internet ışığım yanıyor ama telefondan wifi bağlandığımda internet yok diyor. Bilgisayardan kablolu bağlansam da wifi den bağlansam da internet yok diyor. Web sitelerine giremiyorum. Manuel elle dns girince yavaşta olsa sıkıntılıda olsa internet çıkışı anlık oluyor. teamvewer vb hizmetler çalışıyor dns girmeden. Benim anladığım dns servislerinde sorun var gibi.

Modem değişimi yaptım bina ankastreden modeme yeni kablo çektim düzelme olmadı. İlk arıza oluştuğu gün başka bir kişinin bozulan (adaptör bozulduğundan tt modem kendini koruma moduna almıştı power ışığı yanıp sönüyor sabitlemiyordu modem sıfırladım dsl geldi internet yanmadı acaba sorun var mı yok mu bakmak için modem kurlumu yaptım ve sorununu çözdüm ve modemi öyle teslim ettim)modemine kendi kullanıcı adımı girmiştim ve silmeyi unuttum. Bu durumu da anlatmıştım ilk müşteri temsilcisine çocuk güncelleme yapıyorum güncelleme yapıyorum dedi 2 defa dsl ışığı gitti ve internet düzeldi ve statik ip adresim değişti, çocuğa statik ip adresim değişmiş dediğimde güncelleme yapacağımı belirttim sizin onayınızla yaptım diyerek delirtti beni. İkinci arıza bugün oluştuğunda arıza kaydı açtım ve beni arayan müşteri temsilcisine statik ip adresimi değiştirmeden sorunumu çözüm lütfen iş yeriyim ve statik ip adresine ihtiyacım var dedim ve modem olayını anlattım kullanıcı adı şifremi değiştirebilir misiniz dedim kız ilgili birime kayıt açıyorum dedi size akşam dönüş yapacaklar dedi ve 6 saattir hala dönüş yapan olmadı. Daha önceden bu sorunu yaşayan oldu mu. Sorun nedir nasıl çözebilirim. Akşam ilgili birim arayacak dendi ve bu saat oldu iş yerimde aranmayı bekliyorum.

24 saat içinde talebinizi yanıtlamış olurlar.

Selamlar @arslan.sonmez, sürecinizi incelemek ve yardımcı olmak isterim. Forum profilinizde müşteri numarası bulunmadığı için hizmetinize ulaşamadım. Destek kaydınızın numarasını benimle paylaşır mısınız? :handshake: