Türknet internet sorunu

Yaklaşık 1 yıldır TurkNet Gigafiber kullanıcısıyım.Ancak internet gerçekten çok sıkıntılı.Normalde 1000mbps vaad edilmiş iken 2mbps alığımda şükrediyorum.Ayrıca hem telefonda hemde bilgisayarda 10-15 dakikada bir internet kopuyor ve 15 saniye sonra geri geliyor ancak o 15 saniye çevrimiçi oyunlarda ve oyun yüklemede çok büyük fark yaratıyor.Ekleri aşağıya bıraktım.Yani bunu yazarken ve speedtest yaparken bile internetim gitti.1 yıldızz katlanıyordum ancak son dönemlerde daha da arttı.Lütfen bir TurkNet yetkilisi yardımcı olsun yoksa başka bir internet sağlayıcısına geçme durumunda kalacağım
Opera Anlık Görüntü_2023-06-25_191027_turk.net



Opera Anlık Görüntü_2023-06-25_184650_192.168.1.1

Merhaba,

Altyapınız 1gbit destekliyor olabilir fakat oturduğunuz lokasyonda fiber var mı? Eğer fiber yok ise bakır kablolardan max alacağınız hız bellidir. Ayrıca Kablolarınızı kontrol ediniz yıpranma durumu var mı?

Selamlar @Berat123, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz? İncelemek ve yardımcı olmak isterim.

Dediğim gibi yaklaşık 1 yıl önce tüm sokağa kablo çektiler ve apatmana gigafiber kutusu kurdular,modem getirdiler.Yani evde gigafiber olması gerek ancak hem downland ve upload hızları olması gerekenden çok düşük hem de sürekli internet kesiliyor.

Tabii,hemen ekliyorum.

Yakın zamanda oluşturulmuş destek kaydınız bulunmuyor. Sizden ricam 15 dakika ara ile kablolu olarak 3 adet hız testi gerçekleştirip bu testleri oluşturacağınız destek kaydı üzerinden paylaşmanız. Devamında kaydı takip edeceğim.