TurkNet internet aşırı pingli ve tutulmayan sözler

Hocam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Öncelikle ben bunu başvururken temsilciye söylemiştim o illa 100 mbps altyapı var dedi sorgulamada.Ben de hattımın 60 kaldırdığını söylemiştim.Siz o değere bakmayın demişti.Ve sadece bu soru için aramıştım.Hattım 60 ama altyapı sorgulamasında 100 çıkıyor hangisinden hizmet alacağım diye.Israrla biz size 100 lük altyapıdan hizmet vereceğiz deyince bir anda kendimi başvururken buldum sonra.

Eski sağlayıcım gpon cihazı için ceza faturası kesmişti sonunda haklılığım kanıtlandı ve iptal ettiler.

Bu sabah TT çalışanları geldi.Kutudaki kabloların hasarlı olduğunu,altyapının çok uzaktan bir şeye bağlı olduğunu söylediler.Hattın Hızınızı 35 e düşürelim sorun yaşamazsınız dediler tamam dedik.Hasarlı kablolar için bir değişim falan yapmadan gittiler.

Şuan yine internette download ve upload pingli.Modemin dibinde dursam da stabil bir bağlantı yok.Youtubeda video izlerken bile takılıyor.En düşük 3 mbps en fazla 30 mbps gördüğüm anlar oldu.

Modemim Zyxel WMG3312 B10 d modem.Bugün keenectic carrier dsl modem sipariş verdim 2000 tlye.Wi-fi 5 sanırım.Bir de onunla deneyeceğim.Yine sorun devam ederse 300 tl ekibi kabul edip ne yapabilirler nasıl çözülür bu sorun diyeceğim en son.Yine yapacağımız bir şey yok derse en son aboneliği iptal edeceğim çünkü müşteri olarak elimden gelen herşeyi yapmış olacağım.

Ayrıca bizim evde bir tane daha dsl prizi var.Modemi oraya taktım ama dsl ışığı bile yanmadı.Acaba o kablolar iyiyse oradan hizmet alabilme durumum varsa ekiplere bunu soracağım.

Bir de hattıma dediğim gibi TT ekipleri 35 sınırı koydu maks 60 destekliyor.Sorunum çözülürse (inşallah)destekden size yazarak tekrar hızımı 60 a çıkarabilir miyim bir de öyle deneyebilir miyiz tabii çözülürse veya illa TT ekibi mi gelecek eve.