TurkNet internet aşırı pingli ve tutulmayan sözler

Bu arada aynı modemle aynı kablo aynı altyapı ile eski sağlayıcım 25 mbps ve pingsiz internet veriyordu.Ama bize 25 mbps yetmediği için ki akşam 7-8 e düşüyordu bu yüzden size geçmiştim.

Maalesef siz aşırı pingli internet veriyorsunuz.Bazen hız 0 a çakılıyor bazen 4 e bazen 10 a sonra ordan tekrar 0 a.Bu da youtubeda video bile izletmiyor.Siz de kablosuz da bir şey yapamıyoruz diyorsunuz.Gecekonduda oturanlar telefonla 4 k yayın açıyor kablosuz tiktokta youtubeda.Köyde oturanlar direkten sıkıntısız internet alıyor.Ben uğraşmama rağmen neden bunları haketmiyorum?Onlar 10000 TL lik modem mi kullanıyor veya altyapıları kabloları çok mu iyi?

Modem alıp tekrar kayıt açacağım sorunum çözülmezse en son da ekip isteyip yine çözüm olmazsa iptal edeceğim.

Açıkcası çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.Zaten size geçişim binbir zorlukla olmuştu.Bağırış çağırış yaşamıştım eski firma ile.Yani size geçince hiçbir kazancım olmadı benim hatta daha da kötü oldu internetim.Üstüne yaşadığım mental durum da cabası.Sinirden ağlamıştım uğraşmama rağmen neden olmuyor hep sorun çıkıyor diye. Gelen gideni aratıyormuş cidden.