Türknet`in aktivasyon sırasında verdiği"ücretsiz modem"

Merhaba gönderilen modemi söylerseniz çok sevinirim. Bide hattı Tt`un altyapısı üzerinden geçip Fiber/100/8 olarak hizmet alıp memnun kalan varmı yeni abone olacaktımda bunları burdan öğrenmek istedim. Mağlum bide haziran ayı itibari ile küçük internet sağlayıcıları(TurkNet ,netspeed gibi) transport ücretleri (ve diğer ücretler) artacak ve bu yöndende TurkNet te hız kaybı/sınırlaması gibi uygulama olabilirmi veya olacakmı?
Edit;yanlış katagori

Merhaba ZTE veya TP-Link marka modem verilmektedir bölge stok durumuna göre bu durum değişmektedir. TurkNet’ te herhangi bir hız sınırlaması durumu olmayacaktır.

1 Beğeni

Yanıt çok hızlı oldu teşekkürler %50/50 şans a bağlı olduğuna emin oldum,çevrem kullanırken memnun kaldığını söylerek öneri olarak TurkNet i seçtim(%96 tahhattütsüz olması) nedeniyle umarım sorun çıkmaz.pazartesiye gelecek sanırsam. Yine teşekkür ederim cevabınız için.

1 Beğeni

Rica ederim :slightly_smiling_face: Şimdiden TurkNet ailesine hoşgeldiniz diyelim o halde :hugs: aklınıza takılan bir şey olursa ben ve diğer moderator arkadaşlarıma istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz.

2 Beğeni

Ben yıllarca türk telekom alt yapısı üzerinden fiber değil ama vdsl olarak TurkNet kullandım. En uzun süren kesintim 6 saat civarı olmuştur. Bi dönem ayda bir kez filan kısa süreli kesintiler oluyordu ama uzun zamandır öyle bi kesinti olmadı. Türknetten genel anlamda memnundum. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü malesef başka bir operatöre geçiş yapıyorum “zam sebebi ile”.

1 Beğeni

Telekomun fiber altyapısında modemi TurkNet vermiyor,

Modemi telekom size zorla kira bedeli alarak veriyor. Altyapınız neyse nokia ise nokian huawei ise huawei ont ile birlikte rastgele bir router veriyorlar hepsi şans işi. Seçme hakkınızda yok. Türknetin yapabileceği birşeyde yok altyapı kiralarken telekom seçme hakkı vermeden kendisi ne isterse onu veriyor.

1 Beğeni

Yanıtınız için teşekkürler Türk netin altyapı sorgulama yerinde ücretsiz modem ve paket tercihlerinde vae Fiber ücretsiz modem şeklinde belirtilmiş bende tt un hesabım yok açtırmamda


Türk net e şimdilik erişim sağlayamadım sonra atarım

Yanıt için teşekkürler. Genel olarak memnun olduğunuzu belirtmişsiniz tt un altyası olmasına rağmen,tabi farkındayım bendede kesinti olacak gidipte tahatütlü internet almak yerine bunu tercih ederim. Ama tl bazında zam geldi $ olarak bakarsak şirket şuanda zararına aynı hizmeti veriyor. Bide o yönden bakmak lazım.

TT fiber altyapıda modemi türk telekom veriyor ancak TurkNet abonesi olduğunuz için TurkNet mülkiyetli oluyor ve modeme ek ücret ödemiyorsunuz diye biliyorum.

2 Beğeni

Geldikleri zaman göricez ozaman, faturalandırma dönemini merak ediyorum

TurkNet o parayı ayrı almıyor paketin içine dahil. Tüm vae kullanıcılarına paylaştırıyor ftth kiralık modem masrafını.

1 Beğeni

Merhaba

Dediğiniz gibi yapılıyor ve iptal ettirince geri istiyorlar sms olarak modem ve gpon nereye göndereğiniz yazıyor.

1 Beğeni

Merhaba @zst

Faturalandırma
Kontörlü gibi ilk ödüyorsun sonra kullanıyorsun.
Fatura aboneliğiniz başladığı gün bir kaç gün sonra bir aylık ön ödeme alınır. Arkadaşlık kodu kullandıysanız ikinci ay bedava olur.

2 Beğeni