Kaç yaşındasınız siz
Aynen siz kac yasindasiniz veya ne isle meskulsunuz acaba Hizmet almak icin odeme yapan herkes elestirme hakkına sahip siz her ne kadar yatıp kalkıp her konuda diger arkadasın dedigi gibi haddini asar bir tavırla fan boy luk yapsanda ve insanlar elestirmeye devamda edecekler. Size tavsiyem her ne kadar boyle yapsanizda gigafiber size daha önce gelmeyecek veya size özel 2000 mbit vermeyecekler veya size bedava hizmet vermecekler veya burda moderator yapılsanızda ki bu uslupla onuda olamazsınız gercek hayatta size bir artısı olmayacak
Bir not: Savaşın şu anda ülkenin durumu ile ilgisi yok. İlgisi var diyen yayın ve kanallardan uzak durun. Savaş olan ülkede enflasyon %17 biz de de garip birinin gözündeki feri sönmüş ışıltıya takmışlar kafayı.
Yani geçiniz…
Aynen eleştirilmesi gereken konuyada sen karar vereceksin galiba sen kimsin ki ? neyi sorguluyorsun hangi vasıfla dikta tavır sergiliyorsun ? insanlar burda neyi isterse onu eleştirir bu hizmet bedavaya sağlanan bir hizmet değil ek olarak TurkNet babasının hayrına bu işi yapmıyor burada olan insanlar zaten TurkNet kullanan ve şikayetçi eleştiride bulunduğu durumları yazan insanlar herkes TurkNet 'e ödeme yapıyor tüm firmalar zaten benzer fiyatlarda.Zam olmaz vaadiyle binlerce abone alındı bu aboneler o yazıyla abone oldu şimdi her firma paraya bakar kimse kendini kandırmasın yaşadığımız türkiye bu.Ben aktif olarak türkneti kullanıyorum devasa arızalar yaşamadığım sürece hizmet kalitesi düşmediği sürece aboneliğimi sürdürürüm şikayetim kendim için değil türkiye standartında ögrenci olmak asgari ücretle aile geçindirmeye çalışan milyonlarca insan var hak diye bir şey var biz onlar içinde burda eleştiri yapıp içinde abone olduğumuz firmanın hizmeti gelişsin diye sohbet ediyoruz ama anlıyorumki sizin gibi bazı arkadaşlar sanki bu firmaya düşmanşız gibi algı yapıp garip hareketler yapıyor.Her neyse muhtelemen yaşın oldukça ufak o yüzden kimsenin kalbini kırmak istemem daha fazlada senin anlamsız söylemlerine bilgi konusunda zayıf cevaplarına cevap vermek istemiyorum.Tek ricam burada yargılayıcı aşşalayıcı tavır sergilememen insanlara şayet senin burada herkes eşit.Umarım yetkili arkadaşlar konuyu yakından takip ediyor arkadaşın yüksek söylemlerine bakıyordur şayet yalnızca insanları germekten ve proveke etmekten başka bir şey yaptığı yok
Gönderi yeni bir onaya kadar kapatılmıştır.