Türknet’in 40 TL zam yapması

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ben gayet anlatıyorum. Konu ile ilgili alperenatici adlı kişiyi etiketledim hop araya siz daldınız. Anlamadığınız konu hakkında yorum yapan sizsiniz, ben değil! Daha önceden yaşadığım sorundan bahsederken sanki şuan sorun yaşıyormuşum gibi yardım etmeye çalışıyorsunuz. Whatt? Telefonda konuştuğumuz müşteri hizmetlerinden farkınız yok. Kusura bakmayın tartışmaya geldim ama konuyu, sizinle farklı şeyleri değil!

Ayrıca bu maili bana TurkNet gönderdi, ben sizin yazdığınıza mı yoksa burada yazana mı inanayım şimdi ?

Tüm TurkNet’liler altyapılarının desteklediği maksimum hızı tek fiyattan kullansın istiyoruz. Sizin de altyapınız daha yüksek hızları desteklediği için mümkün olan en kısa sürede hızınızı artıracağız. Yaptıklarımızla, değişmez denilenleri değiştirmeye devam ediyoruz!

Sizin de altyapınız daha yüksek hızları desteklediği için mümkün olan en kısa sürede hızınızı artıracağız. Demek aldığım hızın 100 mbps olacağı ve kopmalar yaşayacağım anlamına gelir. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum neden ben bu sorunu yaşamak zorundayım, 35 mbps de kalsam bu sefer de +40 TL ödemek saçma geliyor, makul bir zam olsa neyse diyeceğim. Bilmem anladınız mı?

1 Beğeni