(Merhabalar türktelekom yetkilisi genç geldi modeme yada aldığımız hızın, sorunumuzun tam ne olduğunu bilmeden direk konuştuğu cümle biz türktelekomuz hızınıza karışmayız hızınızı ayarlayan TurkNet dir. Hattınız kaldıramıyorsa söyleyin düşürsünler 75mb demiş evde hanıma bende telefonla görüştüm daha önce biz 100mb hız alıyor idik ve UPLOAD 20 mb idi sonraları comnet le sıkıntılar oldu hızda düştü bağlantıda gitti resmen çöküktü sonra TurkNet 'e geçtik eskiye döner diye düşüdnük baktık ki hızda düşmüş uplad da dedim daha önceleri Turknetle sizin ekip bir gelirdi beraber port üzerinden düzeltir giderlerdi turknetin abonesiydik eski abonesi idik sen gene şu portu bir kontrol et belki değişim olmuştur dedim oda tamam dedi gitti şimdi sizede sanırım aynı bilgiyi gönderdi bu genç pek tecrübesi olduğunu zannetmiyorum baştan savma bakıyorlar malesef durum bu siz birde hızımız dahada düşürüp mağdur etmeyin bizi upload düzelmiş şuan ki hızda kabul edilebilir mükembel olmas da çünkü çok uğraşacağız yorulacağız daha önce cat6 kablo çekildi tt kabini evin önünde modem son teknoloji donanım ağ bilgisayar tecrübemiz 25 yıldır var acemi değiliz bu işlere siz eğer ilgilenecekseniz eski 100 mb çıkarın makbule geçer yoksa hızımızı düşürmeyin saygılarımızla kolay gelsin) bu şekilde yazdım şimdi ölü gösterilip hastalığa razı ediliyoruz biliyorum ki benim hattım 120 mb kadar modeme daha önceleri geliyordu sadece merak ediyorum kim bozuyor bu hatlarımızı bilen var mı resmen sabotaja uğruyoruz birileri tarafından önceleri buraya yazardık ilgilenirlerdi şimdi bunu yazıyorum ki kayıt da dursun biz tüketciler bilinçliyiz ama kurumların teknşk ekipleri ya yetersiz yada millete yutturuyorlar çoğu kimse hızımı pingini uplodı kontrol etmiyor belki bir yetkili okurda ilgilenir diye yazdım abone numaram 4264863 koly gelsin herkese
TurkNet ekipleri çözerler. Sistem üzerinden güncelleme isteyebilirsiniz.