Turknet hesabimdan 402 tl para cekmis

Aboneligimi iptal etmek icin aylarca ugrastim. Bir fatura daha odemek zorunda kaldim. Bir iki gun once iptalini e devletten yaptim. Interneti baglarken ozellikle soyledim iptal bedeli var mi universiteye gidicem iptal edicem 3 ay sonra dedim. Iptal bedeli yoktu bu 400 tl hesabimdan neden cekiliyor . Ailem 2 hafta gecinirim diye attigi parayi bu sabah TurkNet cekti ya ne yapicam simdi . Aileme ne dicem . Ve ben kimsemin olmadigi sehirde 2 3 hafta ne yiyip icicem . Sinirlerim alt ust oldu bu nasil bir sistem ya . Gercekten bin pisman oldum .

Merhaba, Borç ve Alacak Sorgulama - TurkNet sitesi üzerinden bakabilirisiniz.

Selamlar @Tubanur, tahsil edilen tutarın içerisinde iptalinize bağlı herhangi bir fark bulunmuyor. Kurulum ücretinizin üçüncü taksiti ve kullanımınıza bağlı fatura tarafınıza iletildi. Herhangi bir soru işareti kalmaması adına sizin için fatura destek kaydı oluşturuyorum. Ekipler oradan da kapsamlı bilgi paylaşacak.

Neden hala fatura ödüyorum peki. Neden iptal taleplerimden sonra hala fatura çekiyorsunuz. Ben aradığımda iptal talebiniz olusturuldu dendi 2 3 hafta önce . Hatta sesli otomatik mesaj iptal etmek istediğiniz icin üzüldük gibi vs seyler soylemisti ama geri dönüş olmayinca baktim ki yala iptal edilmemis .

Konuyu babamla konusucam ve sikayetci olucam bende zaten kanitlari ssleri var dondurmak icin bile basvuru yapmistim . Bana geri dönüş olmadan o da iptal edilmiş.
Telefon numarami degistirmek icin de en az 4 kere basvuru yaptim . Geri donus alamadim kimseden . Aradigimda bana iptal talebiniz var denmisti .
Resmen bir fatura parasi daha alinmasi için geri donus yapılmadı. Bu konuda kesinlikle geri adim atmiycam . Benim iptal basvurumun gozukmedigi soyleniyor o zaman aradığımda var denmisti . Sikayet vara bile yazdim 1 hafta once . Her yerden size ulasmaya calistim .

1 hafta once de belirtmistim durumu

Oluşturduğum kayıt üzerinden inceleme gerçekleştirilecek. İnceleme sonrasında tarafınıza dönüş yapılacak. Konuyu takip ediyorum.

Dönüş olmasi icin ne kadar beklemem gerekiyor. Ona gore baska yerlerden de sikayette bulunucam .