TurkNet Hat değerlerim düştü

Merhabalar 25 Ocak 2022 Tarihinde internet kesintisi yaşadım akşam 9:30 da geleceğini yazmışlar uygulamada türktelekom bazlı bir sıkıntı varmış ondan dolayı gün içerisinde düzelebilirmiş akşam 8 gibi internet geldi fakat sürekli kopmalara yaşıyordum tekrardan kayıt açtım buna istinaden türk telekom ekipleri geldi iç tesisat problemi var diyip gittiler daha önceden de böyle bir şey olmuştu ben elektirikçi getirtene kadar kendi kendine düzeldi hızım eskisinden de hızlı olarak sorunsuz kullandım her nasıl olduysa tekrar kayıt açtığımda gelip alttaki girişinizi değiştirdik diyip gittiler internetim düzeldi hızım aynı şekilde devam etti fakat akşam olduğunda internet tekrar gitti geldi teknik arıza sorgulamasında hız düşük gibi bir şeyle başlık açtırdı bana şu anda 30.01.2022 hem hızım çok düşük hem bağlantı kopup gidiyor arada gerçi öğlen 2 gibi gitti geldi o saaten beri kopma yok SNR Margin değeri çok düşük ondan yapıyor demişlerdi hızım 65 mbit kende 8.1 alıyordum şu anda 20 mbit hala 8.1 alıyorum lütfen yardımcı olun bana hafta sonu diye ne gelen oldu ne giden evde 3 kişi aktif internet kullanıyoruz hiç bir türlü yetmiyor şimdiden teşekkür ederim.

aynı şey bana da oldu 4 gün önce dsl bağlantısı gitti 2 gün önce telekom ekipleri yaptı ancak santrale olan uzaklığım 300 metre artmış. vdsl ve yapa da olduğum halde 8mbs internet alıyorum şuan 3 dk da birde dsl bağlantısı kopuyor. 4 gün önce 50mbs ve 10upload ile sorunsuz kullanıyordum…

aynı şekilde hat girişlerini değiştirmeden öncesine kadar maximum bağlı kaldığım süre sayısı 40 dakikadır değiştirdiler gün içerisinde internetim hiç gitmedi sonra gitti geldi gelen mesaj türktelekom ekiplerinin hat kaldırmıyor demesinin üzerine hızınız düşürüldü denmesi eski haline getirin sorunsuzdu diyorum yok incelenicek diyor