TürkNet hat çekimi yapıyor mu?

Merhabalar, bulunduğum bölgede bir alt sokağımda kutu var ve 100’e kadar sağlanan VDSL hizmeti mevcut. Telekom tarafı ile ne kadar iletişime geçsemde gerek VDSL olsun gerek Fiber olsun nerede varsa ücreti ile karşılayım çekin desemde bir sonuç alamadım.

Bu hizmeti TurkNet aracılığı ile alabilir miyim? Eğer alma imkanım varsa ücreti neyse VDSL olsun Fiber olsun alt yapı çekimini karşılamaya hazırım. Evden çalışıyorum ve internet benim için önemli ama maalesef alt yapı sorunu yaşıyorum.

Bu konuda destek olunabilir mi?

Teşekkürler.

Türk Telekom’dan internet bağlattığınızda gelip hattı çekerler. Türk Telekom haricinde kablo çeken İSS yok maalesef. Türk Telekom da internet paketi alırsanız gelip çeker.

1 Beğeni

Selamlar @ahmet, bakır altyapı tahsis etmiyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden GigaFiber hizmetimize başvurabilirsiniz. Bakır altyapı tahsisi yerel sağlayıcı yetkisindedir.

1 Beğeni

Cevaplarınız için teşekkür ederim @furqan @alperenatici

Türk Telekom hat başvurusu yaptım evet ama ona da geçici çözüm ile direkle havadan yol üstü kablo geçirdiler ve sinyal çok kötü. 50’lik paketi almak zorunda kaldım onda da 25-30 download 1-2 arası upload alıyorum. Maalesef oda bana yetmiyor.

Üç adet müstakil haneyiz Büyükçekmece’de ama maalesef hizmeti alamıyoruz. TurkNet Fiber için bir çok kere başvuru yaptım maalesef ama tabii apartman olmadığı ve çevreden büyük ihtimal fazla başvuru olmadığı için zor bir ihtimal işlem olması.

TurkNet’e fibere bile para verip çektirme imkanım olsa yaptıracağım.

1 Beğeni