Merhabalar,
Türk Telekom Gpon altyapısı ile TurkNet Fiber abonesiyim. İnternetimden gerçekten memnundum. 90-93 megabit hızları speedtest üzerinde görebiliyordum. Sonrasında bir arıza yaşadım ve TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden arıza kaydı açtım. Gelen telekom ekipleri gpon kablonun ucunu değiştirip pon cihazına taktılar ve sorun çözüldü(sözde).
Ancak kullanımım esnasında farklılıklar vardı. Hız eskisi gibi değildi. Speedtest yaptığımda bazen 30 bazen 50 bazen de 20 megabit çıkıyordu. Dün bir arıza kaydı daha açtım ve bugün ekipler geldi. Ancak telekom ekipleri hiç bir şey yapmadı. Bağlantı var ise biz bir şey yapamayız, hızınınız kontrolü TurkNet ile ilgili dediler ve gittiler. Az önce yaptığım hız testinde de 2 megabit hızları gördüm. Sayfalar bile geç açılıyor artık.
Modemi kapat aç yaptım, resetlerim vs ama nafile. Sizce bu sorun neden olmuş olabilir? Sarı pon kablosu genel olarak mı arızalı yoksa modemde mi sorun var anlamadım. Hız teslerimi aşağıda bulabilirsiniz.
28.01.2021 (Dün) yaptığım test;
28.01.2021 Fast üzerinden yaptığım test;
Güncel bugün(29.01.2021) yaptığım test;
Güncel bugün(29.01.2021) test(bu mesaj oluşturulmadan hemen önce yapıldı)
Tüm testler kablolu bağlantı ile yapılmıştır. İki farklı kablo ile denenmiştir. TurkNet Online İşlem Merkezi ile görüşmelerimiz devam ediyor ama Türk Telekom ekibi eve geldiğinde “hız konusu TurkNet’i ilgilendiriyor” diyor, TurkNet Online İşlem Merkezi ise de “Türk Telekom Fiber abonelerimizin işlemleri sadece Türk Telekom fiber ekiplerinin müdahale alanındadır. Bu yüzden biz müdahale edemiyoruz. Eğer sorun çözülmediyse tekrar sorunu Türk Telekom ekiplerine iletebilirim.” diyor.
TurkNet Online İşlem Merkezi destek numarası: 41004151
Önerileriniz var mıdır? Sizce nasıl çözebiliriz?
@HKN @ModeratriX @EFG @Hakan.Yildirim @Murat042 @sinan.kurmus @bekir.kopuz @Selcukssn @talha @Eren