TurkNet GigaFiber'i Size Getirmek İçin Çalışıyoruz! maili ne demek istiyor

Merhaba bu sabah mailime TurkNet tarafından böyle mail geldi, bu ne demek istiyor? Bilen varsa cevap veren olabilirmi?


Gelen mail

TurkNet gigafiber istiyorum sitesi üzerinden talep gönderince geliyor genelde talep etmediyseniz sistem hatası olabilir

1 Beğeni

Evet biliyorum. Fakat bana bu mail bugün geldi ve adresimde gigafiber gelecek mahalleler arasında olmamasıra rağmen gönderildi. Formalite olarakmı gönderiliyor yani bu yoksa onaylanabilirmi?

bilemiyorum forumda bir kaç kişiye daha gönderilmiş. belki mahalleniz planlar arasına girmiş olabilir

1 Beğeni

Umarım girmiştir. Ama bizim mahalle internete formalite olarak bakıyor onlar için 16 da yeter 100 de yeter. Umarım dediğiniz gibi eklenmiştir.

Aynı mail bana da gelmiş az önce bende konu açtım :slight_smile:

2 Beğeni

aynı bizim mahalle gibi. onlar için intternet olsada olur olmasada

1 Beğeni

Herhalde onaylanmayacak gibi. Ama gelmesinin bilgilendirmesi bile iyi hissetiriyor.

Evet görmüştüm eğer yetkili birisi size cevap verirse beni bilgilendirirseniz sevinirim size zahmet olmazsa aynı şekilde bana geri dönüş gelirse ben size yazarım geri.

1 Beğeni

Merhaba,
Bu mail herhangi bir onay belirtmiyor yalnızca talebinizin alındığını ve değerlendirilme sürecinde olduğunu belirtiyor. Adresinizin onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgi almak için buradan @alperenatici ile veya TurkNet sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

2 Beğeni

Merhaba, yaklaşık 8 gün önce etiketlediğiniz yetkiliye sormuştum, bölgemde gigafiber için talep olduğunu fakat mahallemin olmadığını açıkça belirtmişti. 8 gün sonra bugün sabah saatlerinde bu mail geldi. Ben onaylandı veya onaylanacak demedim (yanlış anlamayın) neyse onaylanma veya onaylanmama süreci kaç günde gerçekleşir? Ona göre etiketlediğiniz yetkiliye yazmak istiyorum. Ondan önce rahatsız etmek istemem. @lettoozan

1 Beğeni

Yanlış etiket oldu sanırım.

1 Beğeni

Ben kesin olarak şu kadar süre diye bilgi belirtemiyorum maalesef. Siz özel mesaj üzerinden tekrardan @alperenatici ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Umarım adresiniz planlara dahil edilir :pray:t2:

1 Beğeni

Yok cevap geldiği için etiketledim.

Teşekkürler Baran bey özelden ileteceğim. Umarım planlar dahiline eklenir. Ne kadar onaylanmayacağını bile bile yazıcam eklenirsede ilk defa cihazımda 1000/1000 denicem.

Merhabalar, GigaFiber başvurusu gerçekleştiren müşterilerimize gönderilen teyit mesajıdır. Giga fiber gelen mail