TurkNet Gigafiber Var Deyip VDSL Bağlaması

Öncelikle merhaba,
Geçen hafta yeni bir eve taşındık binanın içinde TurkNet fiber kutusu olduğunu gördüm adres üzerinden de sorguladığımda 1000MBPS interner desteklediğini gösteriyordu daire kapımın önüne kadar da fiber kablosu geliyor zaten.
Bu sebeple TurkNet bağlatma kararı aldım ama gelen ekip VDSL internet bağlayıp çıktılar müşteri hizmetlerini aradığımda altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi beni başından savmaya çalışıyordu fakat apartmandaki diğer kişilerin kullandığını söyleyince bu sefer de düzgün çalışmadığını söyledi ben zaten kendim fiberciyim bu işlerden anlıyorum fakat müşteri hizmetleri beni başından savmaya çalışıyor bu durum için ne yapabilirim de 1000MBPS internetimi alabilirim? Teşekkürler.

Not:2. Ekte yaptıkları eki görebilirisiniz ne boncuk atıldı ne bant ile yapıştırıldı izole edilmeden bırakıp gidildi.


1 Beğeni

Başvuruyu nereden yaptınız site üzerinden mi bir numarayı arayarak mı? Hangi numarayı aradınız türknetin kendi numarasını mı google’da rastgele bulduğunuz bir numarayı mı? TurkNet müşteri yetkilisi gigafiber için neden düzgün çalışmıyor desin. Aradığınız numarayı buraya yazar mısınız.

ilk resimde gördüğüm kadarı ile zaten şuanda 2 daireye hat çekilmiş. Bunun yapılması çok saçma olmuş gelen ekibin TurkNet 'e ait olduğuna eminmisiniz ?

Taşeron firma kurulumu yapanlar da, fakat üslupları çok yanlış olmuş TurkNet’in bu konuda kendilerine bi yaptırıp uygulamaları lazım.

TurkNet Online işlem menüsünden destek kaydı oluşturdum onlar beni aradı
0850 288 80 84
0850 288 70 84
Bu numaralar ile iletişime geçtim hep

Evet eminim,
zaten destek talebi oluşturdum onlar beni aradı.
Daha önceden üyeliğim olduğu için VDSL bağlayıp geçtiler fiber de port açmak istemediler en azından ben böyle düşünüyorum.
Apartmandaki diğer kişiler fiberi kullanıyor fakat Müşteri hizmetleri ezberlediği cümleleri söyleyip duruyor yardımcı olmuyorlar