TürkNet GigaFiber Süreci - Gaziosmanpaşa

Selamlar dostlar ;

15 Yıldır ADSL kullanan biri olarak yıllardır beklediğim hızlı internete hiç bu kadar yaklaşmamıştım. :slight_smile: Benim gibi çok fazla internet bekleyen var, meraklarını gidermek adına süreci paylaşmak istedim. Konum : İstanbul/Gaziosmanpaşa Karadeniz Mah.

7 Nisan Ekipler ilk kez geldi, ince fiber kablolar apartmanlara çekildi.

11 Nisan Dağıtım kutularına apartman kabloları bağlandı.

12 Nisan Apartmanların kapılarında kutuya bağlanması için bekleyen kablolar apartman içlerine alındı.

15 Nisan Ana bağlantıyı sağlayan kalın kablo çekilmeye başladı.

16 Nisan Bağlantı kablosunun montajına devam edildi.

23 Nisan Bağlantı kablosu ile apartman kabloları dağıtım kutusunda birleşti, bağlantıları yapıldı.

27 Nisan Bağlantıları tamamlanan dağıtım kutuları apartmanların belirli köşelerine sabitlendi.

30 Nisan Apartman içi kutu montajı yapıldı.

1 Mayıs Bağlantı aktif edildi.

Az önce başvurumu yaptım, umarım bundan sonra ki işleyişte TurkNet yeterli performansı gösterir. Umarım hepimiz sorunsuz ve hızlı internete kavuşuruz.

6 Beğeni

İyi kullanmalar size aktif olduğu zaman hemen başvuru yapmışsınız önceden port kapmanız mantıklı olmuş.Umarım bütün haneler 1000/1000 olmasada 100/100 kullanabilsin. Ben İstanbul veya İzmirde yaşamıyorum birkaç yıl sonra bende 1000/1000 aktif edildi diye konu açmak isterim.(gelirse)

1 Beğeni

Hayırlı olsun.

Bizim mahalle de 2022 planlamasında denmişti fakat sanmıyorum bu sene olacağını. 2024’e şartladım kendimi, yoksa cidden insan yıpranıyor.

Fiberde port kapma ve düşük hız alma olayı yok dsl’de geçerli o dedikleriniz.

1 Beğeni

Ben vae hizmet alıyorum Türknetin kendi altyapısını kullanmadığım için öyle söyledim. Ama ben Fiber altyapıda düşük hız alıncağını yazmamıştım. Benim gibi santral e 1m ise 100 yerine 110-114 arası alıyorsun. Ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler yıllardır bakır kablo kullandım port yok sorunu ile felan baya uğraştığım için demiştim.

Benim Aralık’ta aktif oldu 1147 sokakta arkadaşım var sadece onun olduğu binada aktif gözükmüyor yanındaki binalarda aktif sorun ne acaba

Mutlu son.

6 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hiz iyiymiş bende gigafiber abonesiyim benim max 750mbps 800mbps dowland hizi alabiliyorum bende daha önce 940mbps hiz aliyordum sonra hiz düştü birdahada 940 mbps çıkmadı yukseltmediler defalarca söyledim

Bu problem forumda bir kiside daha vardı cozuldu galiba ben bulabilirsem linkini ekliyeceğim

Ekrana bakarken göz bebeklerim büyüdü :heart_eyes: Maşallah diyelim, nazar değmesin :nazar_amulet:

Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanmasına ve sizin yüksek hızlarla internet erişimi deneyimi yaşamanıza çok sevindim. Bu süreçte bir çok kez iletişime geçmiştik. Bundan sonra da bir isteğiniz ve talebiniz olduğu zaman bana özel mesaj üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

750 max 800mbps hiz aliyorum sorunu çözen yok TurkNet Online İşlem Merkezi musteri hizmetleri sorun yok deyip kapatiyor sikayet kaydini

Bizim bulunduğumuz istanbul bahçelievler bolgesinde hizlar bu sekilde ayarlanmis 750mbps ile 800mbps arasinda, bir hiz guncellemesi yapilsa bu sorun çözülür diye düşünüyorum

750mbps 800mbps hiz cok düşük degil memnunum ancak yapilabilirse arkadasinki gibi 940mbps ayarlanirsa memnun olurum bu sorunu alperenatici hocam halleder sorun bölgesel ise

kağıthane sultan selim mahallesi için hala ses seda yok!!!

2.Gün başladı problemler. :smiley: Hat genel olarak stabil değil, bazen ping 10, bazen upload 50 bazen de download 20-30.

statr
statr2

Destek kaydı açın yardımcı olurlar. @EFG görürse o da yardım etmeye çalışır.

Şimdilik destek kaydı oluşturmayacağım, hat yeni ona veriyorum. Olmazsa açarız bir kayıt bakalım.

Hiç beklemeden bir kayıt oluşturun @ShaNexx. Hattınızın stabilitesi arkadaşlarım tarafından kontrol edilsin.

Oluşturduğunuz kayıt numarasını benimle özel mesaj üzerinden paylaşın. Ben size bu süreçte yine elimden geldiği kadarıyla destek vermeye çalışayım.