TürkNet Gigafiber Sultangazi Çalışmaları Başladı!

İstanbul/Sultangazi için Türknetin herhangi bir gigafiber çalışması bulunmuyordu ve bunun için forumda da çoğu kişinin belediyeye dilekçe gönderip belediyenin TurkNet ile anlaşması isteniyordu. Fakat belediye TurkNet ile anlaşamayıp havai kablolamaya izin vermiyordu. Dün akşam belediyeye ben de bir dijital dilekçe gönderdim. Ve bugün belediyeden TurkNet’in altyapı çalışmalarına 75. Yıl Mahallesinde başladığı geri dönüşünü aldım. Bu başlangıç için çok güzel bir haber ve uzun yıllardır gigafiberin gelmesi için mücadele ediyorduk. İlerleyen süreçlerde diğer mahallelere de yayılacağını düşünüyorum.

Sultangazide yaşayanlar şimdiden Türknetin sitesinden gigafiber başvurusunda bulunabilirler böylelikle altyapı gelir gelmez daha hızlı bir geçiş yapabilirsiniz.

Merhabalar Eski Habipler Mahallesinde oturuyorum bu haber doğru mu en son 5 ay önce mail attığımda şöyle yanıt almıştım

Hocam 75. Yıl Mahallesinde kutulama çalışmaları var bizzat gözümle şahit olup fotoğrafını çektim. Yakında ilçe geneline yayılacaktır diye tahmin ediyorum.

Hocam gelmesıne çok sevındım hatta geç bile kalındı sence Eski Habipler Mahallesine 6-7 ay içinde gelir mi?

Habibler bu sene zor.

Hocam aslında bir çok mahallede çalışmaya başlamışlar yunus emre ve gazi mah. hızlı bir şekilde yayılıyor her mahalleye ekip tanısalar bu sene içinde gelir diye ümit ediyorum.

Sultangazi’de pilot bölge 75. Yıl Mahallesi seçilmiş. 75. Yıl Mahallesi tamamlandıktan sonra belediye yetkilileri incelemelerde bulunacakmış (kent estetiğini bozma durumu vs gibi şeyler var mı diye). Belediyenin onaylaması durumunda ilçe geneline yayılacağını düşünüyorum. Ben şu an Gazi Mahallesindeyim fakat burada herhangi bir çalışma görmedim.

1. Yil da oturuyorum binamiza kablo ve 1000 megabit kutu cekilmis ne zamana aktif olur

Merhaba, açık adresinizi DM üzerinden gönderir misiniz? İlgili ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşabiliriz.

Yazdim hocam

Kontrol ederek dönüş yapacağız :innocent:

Merhaba Cebeci mahallesiyle ilgili bir planlama var mı? Uzun yıllardır kullanıcınızım pek sorun yaşamadım fakat biz de gigafiber istiyoruz artık :frowning: Talep de oluşturmuştum kaldı öyle.

Adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden iletebilir misiniz? Bölgenizde GigaFiber altyapımızın uygunluğunu kontrol edelim. Ayrıca, dilerseniz web sitemiz üzerinden “GigaFiber İstiyorum” talebi oluşturarak süreci hızlandırabilirsiniz. :blue_heart::rocket:

merhaba sultangazıde son durumlar nelerdir eski habiplere gelicek mı?

Merhaba, güncel koşullar sebebiyle planlama hakkında bilgi paylaşamıyoruz. Talebinizi iletebilmemiz için adresinizi DM üzerinden yazabilir misiniz?

Merhaba Sultangazi Gazi Mahallesinde çalışmalar ne zaman başlayacak? Şu an 75. Yılın ardından Yunus Emre mahallesinde de çalışmalara başlanmış biz de gigafiber istemekteyiz

Merhaba, altyapı talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

merhabalar eski habipler mahalleside yoğun ilgi mevcut lütfen saha ekiplerine bildirir misiniz planlama içinde değil çoğu mahallelere gelmeye başladı fakat eski habipler mahallesine yönelik planlama yokmuş.

Merhabalar, talebinizi ilgili ekibimizle paylaştık. :innocent:

1. Yıl mahallesi 1260 sokak gigafiber kutusu mevcut fakat sorguladığımda altyapı bulunmadi ile karşılaşıyorum sinyal verilmedi henüz diyolar bağlantı ne zaman olucak?