Türknet Gigafiber ne zaman altyapıda gözükür?

Binaya 20-25 gün önce gigafiber kutusu takılmıştı bugün de gigafiber kutusunun yanındaki kabloları gigafiber kutusuna bağladılar bu son yapılan şey miydi yoksa daha beklememiz gerekir mi ?

Bina kutusuna ince siyah kablo bağlandıktan sonra. Ana bağlantı kablolarıda çekilmiş olması lazım. Dışarıdaki dağıtım kutularının takılıp bağlantıların sağlanması gerekiyor. Dış bağlantılar yapıldıktan yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede altyapı sorgusunda gözükmeye başlıyor. Tabi herhangi bir aksilik olup süreçler uzamazsa.

Reis yani yine minimum 1-2 hafta bekleriz değil mi bugün sadece bütün binaların kutusuna yanındaki kabloları bağladılar dağıtım kutuları hakkında bilgim yok.

Dış kutular bağlandıktan sonra 1-2 hafta sürer. Duş kutular resimdeki gibi bağlantıları olduk 1-2 hafta içinde aktif edildi.

Bizde sokağa takılan ana kutuların takıldığı gün altyapı sorgulamada çıktı. Tabi başvuru yaptım ama yoğunluktan dolayı gelip bağlamadılar 1 hafta oldu bekliyoruz bakalım. Yani altyapının gözükmeside bir şey ifade etmiyor şuan gelip kurulum yapmıyorlar.

Merhaba adres neresi tam olarak ?

Merhaba, Adres Bayrampaşa/Cevatpaşa mahallesi Fırın sokak

Acaba sizin neresidir?

Ben bahçelievlerdeyim bize de kutuları koydular 3 gündür ses seda yok .

Bugün bizim mahalleye de böyle bir kutu konmuş hocam beklemedeyiz

Dış dağıtım kkutu bağlantıları yapıldıktan sonra 1-2 hafta içinde aktyapı sorgulamasında Gigafiber 1000 mmbps çıkıyor. Ondan sonra da destek kaydı oluşturup Gigafibere geçiş için talepte bulunduk neredeyse 2 hafta bitecek arayan soran yok beklemedeyiz.