Merhaba, yaklaşık 2-3 aydır binaya konulan gigafiber kutusunun aktif olmasını bekliyorum. Konum:
İstanbul/ Bahçelievler/Fevzi Çakmak Mahallesi Santrale çok yakın bir noktada oturuyorum. Ne zaman aktif olur acaba ?
Merhabalar, özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.
Sabırsızlıkla aktif olmasını bekliyoruz
Bende aynı yerdeyim 2 aya yaklaştı kutu konuldu halen aktif değil haziranı bulmaz demişlerdi en son
Maalesef Temmuza sarkmış bana mayıs sonu demişlerdi daha önce.
Siz hangi sokakta oturuyorsunuz bu bilgiyi kim verdi size
Zambak sokakta oturuyorum, forum yetkilisi verdi bilgiyi. Siz hangi sokaktasınız?
Bende göknardayım banada haziranin ilk haftaları dediler
Süreçler birçok nedenden uzayabiliyor. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak plan listesindeki bölgeleri tamamlamak adına özveriyle çalışıyor.
Temmuza kadar uzarsa zaten seneye kadar gideriz artık
arkadaşlar bence biz fevziçakmak mh olarak unutalım gigafiberi kutuyu görmezden gelin hiç yokmuş olmamış gibi davranın gelmez o gigafiber 2023 belki
Aynen valla Yusuf ilk belediye sorunu sonra yoğunluk sonra başka ne çıkıcak haziranın ilk haftaları oldu sonra Temmuz denmiş sonrada yoğunluk artık sorgulamıycam daral geldi insana
Banada Temmuz Denildi.
Bana haziranın ilk haftaları dendi
aktif oldumu peki ben hayla bekliyorum altyapı sorgulayıp duruyorum
Olmadı nezaman olacağıda belli değil bana Haziran dediler arkadaşa Temmuz demişler şuan hiç belli değil
Sokağın yarısı aktif oldu ancak benimde içinde olduğum yarısı hala aktif edilmedi üzücü.
Aktif olmuş bugün
Keyifli kullanımlar diliyorum
Alperen bey size özelden yazdım bi bakabilirmisiniz