Türknet Gigafiber Mağduriyeti

TurkNet Gigafiber başvurusu yaptım 1 hafta önceden randevu almıştım 31.10.2024 randevu günü telefonlarım açıktı evde bekliyordum gelmediler herhangi bir dönüş yapılmadı sonradan türkneti arayıp durumu sorduğumda sizleri aradık geri dönüş sağlanmadı dedi bundan dolayı tekrar başvuru randevusu almam gerektiği söylendi tekrar randevu oluşturdum 01.11.2024 tarihine tekrar randevu oluşturdum o günde evime hiç bir türlü kurulum için gelinmedi ve geri dönüş sağlamadılar tekrar aradığımda sistemde sorun çıktığından randevu bilgisi düşmemiş ve beni tekrar aradıklarını söylediler ama hiç bir türlü ben aranmadım sadece onlara ben ulaşıp arıyorum 01.11.2024 tarihinde gelmediklerinden bugün gelebilme ihtimalleri olduğunu sizlere yönlendirdik diye bilgilendirme yapıldı ama randevu tarihimi 04.11.2024 tarihine attılar diğer aboneliğimi iptal ettirdiğim için evde internetim yok şuanda sadece mağduriyet yaşıyorum. Bu konu hakkında hiç bir türlü bilgi verilip yardım edilmiyor.

Ekrem Bey, detaylı inceleme yapabilmemiz için müşteri numaranızı özel mesaj ile paylaşır msınız?

Mesaj yoluyla ilettim