Türknet Gigafiber Kutusu Aktvasyon

Merhabalar, oturduğum binada TurkNet gigafiber kutusu geldi, bunu görünce hemen TurkNet 'e geçiş yaptım. Aktivasyon işlemi ne zaman olacak acaba? Müşteri hizmetleri bu konu hakkında yeterli bilgi veremiyor maalesef. 351. Sokak No:6 Kumrular Apt. İzmir/Konak binamın adresi. Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, eğer evinizde internet olmadan direkt TurkNet’e başvuru yaptıysanız 4.33 gün içerisinde abonelik işlemleriniz tamamlanacaktır fakat eğer evinizde herhangi bir network yani internet aboneliğiniz olup TurkNet’e başvuru yaptıysanız 5.95 gün içerisinde abonelik işlemleriniz tamamlanıyor.
Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Şuan internetim var, Türk telekomdan geçiş yaptım, 50 mb hız alıyorum. Sadece gigafiber aktivasyonu ne zaman yapılacak onu sormak istedim. Teşekkürler.

Tekrardan merhaba, bu konu hakkında moderatör ekibi olarak pek bilgimiz yok fakat @EFG bey TurkNet çalışanı olduğu için bu konuda size yardımcı olacağını düşünüyorum.

Altyapı sorgu sonucunda karşı daireniz veya alt komşunun adresinde gigafiber sonucu çıktığı zaman online işlem merkezi üzerinden talebinizi iletin gigafiber işlemlerinize başlansın :man_shrugging:

@muratyldrm, özel mesaj üzerinden bana müşteri numaranızı iletir misiniz? Ben size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.