Turknet Gigafiber kutusu aktifleşme süreci

Yaklaşık 2 hafta önce TurkNet gigafiber kutusu geldi binamıza ne zaman aktivasyonu gerçekleşecek kablosu ise yanına bırakılmış kutunun içine takılmamış alt yapıyı sorgulama yaptıgımda ise daha aktifleşmemiş nasıl bir süreç izlemem gerekiyor teşekkürler

Anladım teşekkürler forumda gezerken gördüm bölgeden bölgeye degişiyor galiba bu sürecın işleme süresi kimisi 3-4 ay beklemiş kimi 2 haftada bu üzücü bi durum ama en sonunda olucağını bilmek bile çok mutluluk verici bi durum

bize kutu geldikten 3 ay sonra falan kablo bağlandı şuan ise altyapı gözüküyor bakalım süreç ne kadar da tamamlanacak aktivasyon için bekliyoruz.
Konum: Bayrampaşa

1 Beğeni

Selamlar @Babavos, binanıza GigaFiber gelmesi güzel bir haber. Aktivasyon için ortalama bir süre vermemiz yanıltıcı olabilir. İş sırasına, planlama ve yoğunluğa bağlı olarak işlemleriniz tamamlanır :raised_hand:t2: Deneyimlerinizi forumda paylaşmanız dileğiyle :rocket:

2 Beğeni

Cevatpaşa mahallesinde süreç şöyle gelişti.
Mart sonuna doğru binaya kutu koyuldu ve ince kablo çekildi. Daha sonra Nisan ortası gibi kalın ana kablolar çekildi. Ağustos sonuda dış fiber optik dağıtım kutuları takılıp bağlantıları yapıldı ve bundan yaklaşık 1 hafta sonra altyapı sorgusunda gigafiber 1000 gözükmeye başladı. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı açıp gigafibere geçmek istediğimizi belirttik 1 hafta oldu geri dönüş sağlamalarını bekliyoruz. Tabi mahallede çok azınlıkta dağıtım kutuları takılmamış yerler mevcut.

2 Beğeni