Türknet gigafiber kutusu 4 ay önce geldi

gigafiber kutusu ne zaman aktif olur bina dışı kablolar bağlı ama bina içinde yok. tüm sokağı kontrol ediyorum hiçbir yerde altyapı fiber yazmıyor. sadece binaya kutuyu bıraktılar dış kabloları çektiler. benim mi aktivasyon yapmam gerekli. yardımcı olabilir misiniz?

Bende senin gibi bi durumdayım internet sitesinde adresimde gigafiber var gözüküyo ama binada kutu yok dışarıda etrafta havadan giden isimsiz kutular kablolar var emin olmak için sordum forumda gigafiber altyapısı bulunuyo dediler ama herhalde kutu takılmadı daha çünkü binanın içinde TurkNet yazan bi kutu yok dışarıdaki kutulardada bişey yazmıyo renkleri beyaz ben genede abone oldum umutluyum gelen görevliler baksın nedir durum inşallah ikimizinde sorunları halledilir en kısa zamanda

inşallah bende bi süredir beklemedeyim dediğim gibi 4 ay oldu kutu var altyapıya düşmedi. ne zaman düşecek bi anlasam

1 Beğeni

Merhabalar, sizin bir işlem yapmanıza gerek yok. Bina içerisine kablolar en kısa sürede çekilir. Aktivasyon ve planlama süreçleri birçok prosedüre bağlı. Bu aşamalar tamamlandığında ekipler GigaFiber hizmetini aktif hale getirecektir :handshake:

tamam anlayabiliyorum ama 5 ayı dolduracak neredeyse. En azından aşağı yukarı bi tarih verilse anlayabilirim. Müsteri temsilcisiyle konuştuğumda en yakın zamanda aktif olur siz çevrenizdeki binaları ve kendi binanızdaki tüm daireleri kontrol edin dediler. Çok uzun zamandır gelmedi. İyi bir internete kavuşmak istiyorum umarım beni anlarsınız.