TurkNet GigaFiber ilk 6 ay 249,90 TL yerine 179,90 TL!

TurkNet GigaFiber ilk 6 ay 249,90 TL yerine 179,90 TL!

Herkes dünya standartlarında ve kalitesinde internet deneyimini yaşasın diye “Yeni GigaFiber’lilere ilk 6 ay 179,90 TL Kampanyası”nı başlattık. Kampanya kapsamında 1.000 Mbps’ye kadar eşit download ve upload hızı sunan TurkNet GigaFiber, sınırlı bir süre için yeni katılan abonelere ilk 6 ay boyunca 249,90 TL yerine sadece 179,90 TL!


Mevcut TurkNet’liler için de güzel haberler çok yakında!

Elbette ki, mevcut TurkNet kullanıcılarımızı da unutmadık. Mevcut TurkNet’liler, çok yakında kullandıkları altyapı fark etmeksizin “TurkNet GigaFiber’li Arkadaşını Getir” kampanyası kapsamında davet ettikleri arkadaşlarının TurkNet GigaFiber’li olması halinde aynı fırsattan yararlanabilecekler. Detaylar, çok yakında web sitemizde ve sosyal medya platformlarımızda!


Bu fırsatı kaçırmayın!

Siz de 1.000 Mbps’ye kadar download ve upload hızları almak ve evinizde kesintisiz internet deneyimini yaşamak isterseniz sınırlı bir süre için hayata geçirdiğimiz bu GigaFırsatı kaçırmayın!

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak ve altyapınızda GigaFiber olup olmadığını öğrenmek için TurkNet GigaFiber sayfamızı ziyaret edin.


TurkNet GigaFiber’de başka ne var?

Dünya standartlarında tamamen kendi altyapımız üzerinden sunduğumuz 1000 Mbps’ye kadar hızlı fiber internet hizmeti TurkNet GigaFiber’de:

  • Taahhüt yok

  • Beğenmezseniz paranız iade

  • 1.000 TL’ye kadar cayma bedeli bizden

  • Ayda +50 TL’ye yapay zeka destekli akıllı Wi-Fi: SmartyFi: SmartyFi

TurkNet GigaFiber ile en sevdiğiniz filmleri ve dizileri donmadan izleyebilir, toplantının en önemli anında ‘Acaba sesim gidiyor mu?’ endişesine kapılmadan projenizi sunabilir, oyun oynarken ping sorunu yaşamadan rakiplerinize fark atabilirsiniz.


Şimdiden keyifli internet kullanımları dileriz!

1 Beğeni

Valla çok güzel kampanya, keşke aylardır kablosu vs. her şeyi çekilmiş halde bina girişimde hazır bekleyen Gigafiber evime gelse de komşularımı davet edebilsem.