Türknet GIGAFIBER hakkında

Merhaba,
Eski bir TurkNet kullanıcısıyım yapımı tamamlanan yeni binamıza taşındığımız ve yeni binamızda herhangi bir internet altyapısı olmadığı için TurkNet aboneliğimi sonlandırmak zorunda kaldım.
Yeşilova Mahallesi Değer Sokak’ta oturuyorum, binamız yeni tamamlandığı için Telekom ekipleri 3 aydır telekom altyapısı dahi çekmediler. sokağımızdaki bütün binalarda TurkNet GIGAFIBER altyapısı kutuları var. Bizim binamız yeni olduğu için çekilmemiş bizim binamızda kablo dahi yok bu sebepten ötürü 3 aydır internet kullanamıyoruz. Sokaktaki Mahalledeki her binada olduğu bizim binamıza da TurkNet GIGAFIBER altyapısı çekilmesini ve artık internete bağlanabilmeyi rica ediyorum.

Aynı sorun bendede var 2 senedir sokakta tüm binalarda gigafiber var ancak benim bulunduğum binada yok bina yeni yapıldığı için. Zar zor binaya kutuyu koydurttum aynı gün sistem aktif olur dediler 2 ay oldu yaklaşık hala aktif olmadı.

2 Beğeni

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. GigaFiber hizmetiyle en kısa sürede buluşmanız dileğiyle :innocent:

1 Beğeni