TÜRKNET GigaFiber Evime Geldimi?

Merbahalar Kolay gelsin benim gigafiber ile ilgili sorum olacaktı yakın zamanda bizim burdan karşı binanın önüne türknetin fiber kablosunu çektiler ve karşıya kocaman kutu koydular kutudan ince kablolar çıkmıştı ve o kabloların üstünde binaların adı yazıyordu ve birtanesinde bizim binanın adı yazıyordu o ince kablolar her binanın içine gidiyordu o siyah ince kablolardan biri ise sokağın karşısına gelip bizim binaya giriyor ama bizim binanın içinde kutu yoktu sadece ince kablo vardı büyük kabloda ise TurkNet yazıyordu acaba ne zaman bu hizmet binama gelir birde bir sorum daha olacaktı şu an ttnnet fiber kullanıyorum TurkNet üzerinden acaba gigafiber gelince nasıl bir geçiş aşaması olacak. kutunun Fotoğrafıda şöyle bu arada İstanbul Bahçelievler Soğanlı Ahmethaşim caddesinde oturuyorum

1 Beğeni

Merhaba @Mustafa_K, hayırlı uğurlu olsun :pray: TurkNet GigaFiber hizmetimizi size getiriyoruz :rocket: Kablo ve kutulama çalışmaları bittikten sonra bize başvuru yapabilirsiniz.

Çok Mutlu Oldum Enes Bey Yanıtınız İçin Teşekkür Ederim Ama Aklıma Takılan Bir Soru Var Normal Fiberden GigaFibere Naıl Geçiş Sağlıyacağım Yardımcı Olursanız Sevinirim Hayırlı Cumalar Hayırlı Günler.

Belirli aralıklar ile altyapı sorgulaması yapın adresinizde GİGAFİBER aktif gözüktüğü zaman Online İşlemler Merkezi üzerinden Paket Tarife Kampanyamla ilgili Destek İstiyorum kaydı açıp GİGAFİBER’e geçiş yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Sizin için arka planda işlemler yapıldıktan sonra ekip gelip kurulumu gerçekleştirecek ardından kullanıma başlayabileceksiniz.

4 Beğeni

@Mustafa_K, sizin kadar bu duruma sevindim :smiling_face_with_three_hearts: Bu süreçte @Baran’ın dediği adımları takip etmenizde fayda var.

2 Beğeni

yardımlarınız için teşekkür ederim 2 günde bir kontrol ederim. konuyu kapatabiliriz

1 Beğeni

İsteğiniz üzerine konuyu kapatıyoruz. İyi ve sağlıklı günler dilerim.