TurkNet GigaFiber Ev İnternetiyle Beyoğlu Başka Bi' Hızda!

Beyoğlu’na özel #ÇokNet fırsat ayda sadece 299,90 TL :rocket::rocket:

:one::two: Ay Sabit Fiyat Garantisi & Kurulum Dahil
Son Başvuru :point_right:t3: 30 Haziran

Üstelik başka operatörden geçişte 2.000 TL’ye kadar cayma bedeli TurkNet’ten! :sunglasses:

Abonelik süresince ücretsiz modem, kolay iptal ve 7/24 destek çağrı merkezi desteği

1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızında TurkNet GigaFiber’le evde interneti şimdi başka bi’ hızda deneyimle!

:film_projector: Aynı anda kesintisiz film ve dizi keyfi
:video_game: Hızlı oyun indirme ve düşük ping
:pencil2: Sorunsuz online görüşme ve dersler
:paperclip: Ailece kesintisiz eğitim ve gelişim fırsatı

Sen de Beyoğlu’nda yaşıyorsan bu fırsatı kaçırmamak için hemen altyapını sorgula, kesintisiz ve hızlı internetin keyfini çıkarmaya başla. :sunglasses:

Ayrıca adresine TurkNet altyapısı gelen bir müşteriniz olsam bu hizmete 400 TL ödemek içime sinmeyeceği ve diğer 400 TL’ye dsl hizmeti alan müşterileriniz olduğunu düşününce her ay imkanım verdikçe 1 dsl abonenizin internette veya sizi arayarak bilgi isteyip faturasını öderim.Çünkü bu hizmete 400 TL ödemek cidden Türkiye’de halen 3-5 mbps interneti olanlar varken içime sinmez ve bu konuda samimiyim.Umarım kısa zamanda planlamalarınızı gözden geçirip İstanbul dışına çıkarsınız,saygılarımla

Diğer 80 ildeki abonelerinize istemeden de olsa haksızlık yapıyorsunuz.Ücra yerlerde bile bir sürü seçeneği olmasına rağmen kötü altyapısıyla hiçbir beklenti içine girmeden sizden aylık 400 TL’ye dsl hizmeti alan müşterileriniz var.Ve siz çıkıp beyoğlundan 1000/1000 mbps altyapınız için 300 TL’ye abonelik reklamı yapıyorsunuz.

Amacınızı şöyle anlıyorum.Diğer şehirlerdeki gelirlerinizle tüm yatırımı İstanbul’a yapıp daha sonra İstanbul’da ki gelirlerinizle diğer şehirlere altyapı kurmak.Ama istemeden de olsa sizden 400 TL’ye hizmet alan farklı şehirdeki dsl müşterilerinizi,İstanbulda TurkNetli bile olmayan insanları 1000 hız almaları için(böyle bir hizmete aklı olan herkes geçer) finanse etmek için kullanıyorsunuz ve Ankaradaki dsl müşteriniz olarak bu benim zoruma gidiyor.Bu benim kendi görüşüm,saygılar.

1 Beğeni

Selamlar @KREARON, GigaFiber altyapımızın yeni aktif olduğu bölgelerde kullanıcılarımıza özel kampanya oluşturduk.

GigaFiber yatırımlarımız ise hız kesmeden devam ediyor. Bölgelerimizi belirlerken gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bakıyoruz. Hedefimiz bölgeleri her geçen gün genişleterek tüm kullanıcılarımızı GigaFiber hizmetimiz ile buluşturmaktır.