Türknet Gigafiber Download

image
Yakın zamanda Gigafibere geçtim upload ve ping kısmında bir sorunumun yok gördüğünüz gibi 1ms 860 upload alıyorum fakat download kısmında bildiğim kadarıyla en az 750 almam gerekiyor fakat ben genel olarak 500 alıyorum bazen böyle 200-300 görüyor benim için büyük bir problem değil yeterli oluyor aç gözlü değilim fakat insan merak ediyor yaklaşık bu 800mb nerde diye. Bilgisayarım eski bir laptop onu da belirteyim belki onla alakalı olabilir.

1 Beğeni

Merhabalar, testlerinizi kablolu mu yapıyorsunuz kablosuz mu? Eğer kablolu bir şekilde bağlantı yapıp bu değerleri alıyorsanız hızlıca bize bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi kontrol edip size yardımcı olsunlar.

2 Beğeni

Aşağıdaki adresten öncelikle deneyin derim, ayrıca speedtestin microsoft store üzerindeki uygulamasından da deneyebilirsiniz. Yüksek hızlar söz konusu olunca kullanılan sistemin, diskin de önemi ortaya çıkıyor.

1 Beğeni

Yurt dışı ping sanırım :thinking:

Evet hocam büyük ihtimal yurt dışı sunucular acaba daha iyi bir değer alan varmı?


sözde 100mbps paket ):

siz halinize şükür edin millet 400 500 metreden 100 mbps alıyor benim durumum bu :sob:
Ekran görüntüsü 2021-11-27 000739

bilgisiyarın eski yani işlemcinin yetersiz olması anakart rem kullandığınız antivirüs bile etki ediyor internet hızına öncelikle antivirüsü silin bir fark edecekmi hıza bir bakın daha önce bu gibi sorunları yaşamıştım yeni pc topladım 920mbps dowland 942 mbps upload hızı alıyorum memnunum TurkNet gigabitten

400-500 den kimse 100 alamaz imkansız

1 Beğeni

Bende öyle diyordum ama resimli kanıtını atınca ikna oldum


Bana bak da sonra kendi haline şükret. :smiley: TurkNet’te hepten 72 Mbps çıkıyor.

On numara değerlerin var işte

51 metreye göre berbat. 8 snr’de 70 alabiliyorum. Sinyal zayıflaması 1.5 mükemmel yani iç tesisat.

Bende hat zayıflaması 12 snr 8.3 kablo 10 senelik kabloyuda bir türlü değiştiremiyorum ev müstakil kablo direkten geliyor direk ile arada kutu ek vs. hiç bişe yok TT ye söylüyorum bizim sorumluluğumuz değil diyor elektrikçiye soruyorum 5 6 değişik kişiye gittim biz müdahale edemeyiz TT ekiplerini çağırın diyorlar bende artık gittiği yere kadar diyorum.

TT bizim sorumluluğumuz değil, siz yapın diyorsa elektrikçiler neyden çekiniyor? TT’yi pek takmamak lazım, köyümüzde telefon kablosunun geçtiği direğin yerini değiştirmek için dilekçe verdim onlar gelmeyince kesip attım ceza falan da yok.