Turknet gigafiber download hızım düşük

bugün öğlen 2 gibi internet kuruldu ekipler gitti saat akşam 7 ye kadar gpon ile uğraştım kırımızı ışık veriyordu gponu komple sabitleyerek çözdükten sonra bir hız testi yapayım dedim


aldığım sonuç gigafbire göre baya düşük çevremdeki daha önceden gigafibere geçen arkadaşım 850 ve 934 arası download alıyordu ama ben 500 600 arası alıyordum öğlen bir keresinde bakayım dedim 770 e çıktmıştı 800 oldu,şuan innternet çok dalgalı sanırsam çok kararsız seyrediyordu akşam vakti komple düştü 500 mbps’e düştüm normalde turknetin en az 700 mbps vermesi lazım onu bile alamıyorum şuan maximum 600 mbps almaktayım modem firmware bile güncelledim sonuç aynı yardımınızı beklemekteyim.

1 Beğeni

güncel olarak saat 00;13 itibari ile 350 ve 400 arası alıyorum gittikçe düşmeye başladı
image

1 Beğeni

kapasite yetersizliği, başka bişey değil…bölgenizde abone sayısı çoğalmış anlaşılan…

Hocam ben esenler Turgut reis de oturuyorum arkdasim esenler yüzyıl Turgut reise bu geçen ay daha yeni gelmişti gigafiber yüzyıla 4 ay önce falan arkdasim 850 930 arası alıyor ve onun sonuçlara benden çok daha iyi o kadarda aramızda fark yok yani aynı ilçede oturuyoruz.

1 Beğeni

Selamlar @Yusufyigit, forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinize ulaşamadım. Müşteri numaranızı profilinize tanımlarsanız yardımcı olmak isterim :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Hız sorunu dün akşam bende yaşadım ama şu an bu saatte hız sorunu yok, online bağlantılarda paket kaybı sürekli var ama. Evimde iki tane internet var birisi TurkNet birisi telekom, telekomun fiberinde paket kaybı yok TurkNet fiberinde paket kaybı çok var.

bende daha önce ilk bağlattığımda giga fiberi 940mbps dowland hızı alıyordum gündüz max 800mbps gece 19da 680mbps 730 mbps de kalıyor dowland hızı acil hızları güncelemeleri gerek kapasitemi arttıracaklar cihaz sayısını yükselticekler veya siwichlerdeki bölme sayısınımı azaltacaklar birşeyler yapmaları gerek turknetin böyle giderse turknetgiga fiber müşterisi çogaldıkça dowland hızları düşecek

Merhabalar 2946***

merhabalar yazmış bulunmaktayım yardımınızı beklemekteyim şuan innternetim 500 ve 600 arası 700’ü bile görmüyorum.

Ekran Alıntısı
download hızım 40’a düştü @alperenatici

Sizde de sorun varsa genel ozaman.

1 Beğeni

Selamlar, kablo müdahalesi ve hız artışı sağlanarak probleminizin çözüldüğünü görüyorum. Sorun devam ediyor mu?

dün akşam genel bir sorun vardı düzeldi
image

şuan 300 mbps çıktı 30 mbps den anlam veremiyorum artık.

hocam şuan ben 20 nin üstü göremyorum :confused:

merhaba işten eve yeni geldim direk testin başına geçtim ve geçmez olaydım
image
durum dahada kötüleşmiş durumda böyle giderse iptal edeceğim.

İptallik bir durum yok hocam, sorun yaşadığınız bölgede olt kapasitesi arttırılır ve sorun düzelir, Esenler’de bu sorunu bölgesel olarak yaşadık ve geçen hafta tüm mahalleler düzeltildi.

Yaşadığınız sorunları bizde esenler bölgesinde yaşadık TurkNet 'e yardım destekte esenler bölgesindeki sorunu yaşıyoruz aynı düzeltmeyi bekliyoruz diye bilgi verin 2 ayda zor düzelttirdik

hocam inanıyorum doğrudur fakat internet hızım 34 mbps 5 mbps’e düşmesini aklım almıyor benim umrumda değil yani 500 almam 300 almam fakat 8 mbps’e düşmek nedir yani bide ben buna para vereceğim şikayet etmekte haklıyım söz söylemekte haklıyım ve bu yapılan da yanlıştır bunuda söylemekte haklıyım.

Tekrar selam @Yusufyigit, sizin için 58756164 numaralı kaydı oluşturup durumu ekiplere ilettim. Kaydınızı izleyerek önceliğini bir üst birimlere de aktaracağım. Endişelenmeyin, GigaFiber ile uçmanızın önüne hiçbir şey geçemez :rocket: