Ben istanbuldayım bende ekmek banarak izliyorum bazı arkadaşlarım 2 yıldır kullnıyor. Canlı görüp sahip olamamak çok kötü bir şey. Karşı apartmanda komşum olan arkadaşım yayın yapmak için 3 pc dizdi tek sorun fiber olmadığı için düzgün yayın açamıyor. O da benim gibi gigafiber gelsin diye bekliyor malum telekomdan ümit yok.
Bakırköy ilçesinde hiçbir firmanın Fiberi yok. Ne Türk Telekom çekiyor, ne Süperonline çekiyor, ne de TurkNet çekiyor. İstanbul’un en iyi ilçelerinden birinde hiçbir firmanın fiber planı olmaması üzücü.
Yıl 2024’e gidiyor hala fibere kavuşabilmiş değiliz. Eyüp ilçesinde de hiç bir emare yok. Belediyeyi arıyorum böyle bir talep gelirse biz izin veririz diyorlar ama hiç bir altyapı çalışması yok TurkNet için.
TT için dün aradım başvuru da bulundum daha önce talepte bulunulmuş ama reddedilmiş müdürlük tarafından bakalım bu sefer ne olacak merakla bekliyoruz.
Bizim mahallede şu an kaldırımlar yenileniyor, her yeri söküyorlar yollar tarlaya döndü. Şu an tüm firmalar kanallar döşeyebilir ama hiçbir firma gelmedi. Artık 5 sene sonra diğer seçimlere kadar kazı çalışmasına izin veirlmez.